svētdiena, 2014. gada 24. augusts

Innisfree Shadow Pencil

Hi!

Vēl viens pirkums un vēl viena atsauksme no plašās korejiešu kosmētikas klāsta. Starp citu, vai esi kaut ko izmēģinājusi no korejiešu kosmētikas?
Another purchase and another review from wide Korean makeup range. By the way, have you already tried something from Korean makeup?

Pēc izskata šie acu ēnu zīmuļi noteikti atgādina NYX Jumbo acu zīmuļus, taču šie ir nedaudz savādāki. Vidējā cena ir 5 eiro. Viens zīmulis satur 3.5 g produkta. 
They kind of look like NYX Jumbo eye pencils, but they are a little bit different. Average price is about 7 dollars. One pencil has 3.5 g of product. 
Šie zīmuļi ir ļoooti krēmīgi, viegli tušējami, taču nav pigmentēti. Līdzko tos sāk iztušēt, viss, kas paliek ir pavisam nedaudz toņa un vesela čupa spīdumiņu, kas nav slikti, taču pavisam labi būtu, ja zīmulim piemistu intensīvāks tonis.
These pencils are very creamy, blendable, but they are not very pigmented. As you start to blend them, you are left with a lots of shimmer and a little tone of color, which is not bad, but it would be better, if pencil would had a bit more of pigmentation.
Kā jau var redzēt šajā bildē, ka iztušējot, zūd viss tonis, taču arī zelta spīdumiņi ir diezgan simpātiski un sakombinējot tos kopā ar ēnām, tie izskatās ļoti labi.
As you can see in this picture, as soon as you start to blend it, it loses the color, but I think that the golden shimmer is quite pretty too and it looks even prettier if you combine it with a pretty eyeshadow.

2 komentāri:

  1. Kā pamatiņš ātram make-up šie var būt lieliski. Cena ar nav slikta > Pastāsti kur un kā tu sūti šādus Korejas produktus, varētu ar ko ieprovēt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tikai žēl, ka tie nav pietiekoši pigmentēti, lai tos lietotu bez acu ēnām. :)
      visbiežāk korejiešu produktus pērku no ebay. vēlāk uzrakstīšu detalizētāku rakstu, kur es iegādājos korejiešu produktus. ;)

      Dzēst