otrdiena, 2014. gada 23. decembris

December favorites

Hello!
Nēesmu veidojusi favorītu rakstus kopš augusta, jo esmu kļuvusi daudz izvēlīgāka produktu ziņā un pēdējā laikā pieturos pie jau zināmām vērtībām.
I haven't made a favorites since August, because I have gotten more picky about my product choices and recently I stick to my old favorites.

Aritaum Wannabe longwear shadow (Rosy) - kopš jūnija, kad iegādājos šo acu ēnu lietoju to diezgan reti, taču tā kā decembris ir dažādu Ziemassvētku pasākumu mēnesis, es vēlējos, lai mans makeup izskatās nedaudz svinīgāk, lietoju to ļoti bieži kopā ar melnu winged laineri. Ļoti viegli, bet svinīgi! Atsauksme šeit.
Batiste sausais šampūns (medium/brunette) - ahh nevaru vien beigt priecāties, cik ļoti man tas patīk!! :D Kā jau minēju, tā kā decembrī notiek daudz dažādu pasākumu un ir svarīgi, lai mati izskatās sakopti un tīri gandrīz vai katru dienu, tad šis ir īsts glābiņš! Superrr! Ja tev ir brūni mati, noteikti izmēģini labāk šo, nekā oriģinālo. ;)
Avene Hydrance Optimale rich krēms - pēdējā laikā mana ādu kļuva arvien sausāka un tāda kā raupja, tāpēc man meklēt kaut ko mitrinošāku par Bioderma Cicabio krēmu. Šis krēms lieliski mitrina un aizsargā, tas ir kā mīļš apskāviens manai ādai. :D
Essence Long Lasting lūpu krāsa (14 - adorable matt) - iepriekšējā rakstā veidoju atsauksmi par Essence long lasting lūpu krāsām un, protams, šomēness sarkanā krāsa bija dominējošā. Ja vēlies iegādāties savu pirmo, klasisko, matēti sarkano lūpu krāsu, noteikti iesaku šo! ^^ Kliko te.

Aritaum Wannabe longwear shadow (Rosy) - I haven't used this use since the June, but since it's Christmas time and there are a lot parties going on, I wanted to kind of glam up my makeup a little bit, so I have been reaching for this one quite often. I use this one with a black winged liner and it's so easy! Review here.
Batiste dry shampoo (medium/brunette) - ahh I can't stop saying how much I like it. As I mentioned before since December is the party month, it's important to make your hair look good almost every day, so this one is a savior! Superrr! If you have dark brunette hair, I definitely recommend trying this one instead of original.
Avene Hydrance Optimale rich cream - my skin has gotten a lot drier, so I had to get something much more moisturizing than my Bioderma Cicabio cream. This cream moisturizes and protects very well, it's like a nice hug for your skin.
Essence Long Lasting lipstick (14 - adorable matt) - I did a review about these in my previous post aaand again since it's the December, red has been my go to color. If you want your first classic matt red lipstick, this one is a must! Click here for the review.

Pēdējā laikā esmu diezgan slinka uz lasīšanu, tāpēc nevarēšu ieteikt nevienu jaunu grāmatu, taču mūzikas ziņā decembris bija īsts Beyonce un One Republic (vēl joprojām no novembra atmiņām) mēnesis. Nekad nebiju domājusi, ka man patiks šī dziedātāja, taču visi videoklipi viņas jaunajam albumam ir vienkārši fenomenāli. Ja kāds vēl nav dzirdējis viņas jauno albumu, tad ir laiks to noklausīties:

8 komentāri:

  1. Jā, Batiste ir labs, man ir brunetēm, kas ir tumšāks, un manam matu krāsojumam, dark roots blonde ir taisni laikā, arī patīk labāk par oriģinālo! Ļoti žēl, ka pie mums nav brīvi pieejams :(

    AtbildētDzēst
  2. Kad redzēšu, tad Batoste noteikti paķeršu ;) apnicis jau tikai lasīt :D ha ha

    AtbildētDzēst
  3. o, vajadzēs izmēģināt šo Batiste versiju. Essence lūpu krāsas tiešām ir labas, man arī ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
  4. Been dying to try out the Batiste dry shampoo

    Candice | Beauty Candy Loves
    ♡♡♡

    AtbildētDzēst