sestdiena, 2014. gada 13. decembris

Essence Long Lasting lipstick

Hey!
Mans pats mīļākais kosmētikas produkts ir lūpu krāsa, tāpēc šoreiz vēl viena atsauksme par kārtējo lūpu produktu - Essence lūpu krāsu.
My favorite makeup product is lipstick, so this time it's another lip product review - Essence lipstick.

Essence piedāvā 12 dažādus toņus no Long Lasting lūpu krāsām, kas maksā vien nieka ~2 eiro, kas ir smieklīga cena par tik ļoti lielisku lūpu krāsu. Man patīk visi piedāvātie toņu, taču es izvēlējos šos...
Essence has 12 (or more, depends on where you live) colours of Long Lasting lipstick, which cost about 2 euros, which is ridiculous price for such an amazing lipstick. I love all of the shades, but the ones that I chosen are... 
Iepakojums ir vienkāršs, matēti melns ar nelielu svītriņu, kas norāda uz toni kādā krāsā ir lūpu krāsa.
Simple matt black packaging which has a line in the middle showing the true colour of the lipstick. 
Pāris nedēļas atpakaļ iegādājos toni 14 - adorable matte, kas ir perfekts, klasiski matēts sarkanais tonis. Perfekti der Ziemassvētku laikam! ;) Par spīti tam, ka lūpu krāsa ir matēta, tā nesausina lūpas. Mani ārkārtīgi pārsteidza noturība, kas ir apmēram 3h bez pielabošanas!!!
A few weeks ago I got the shade 14 - adorable matte, which is classic matte red color. It is perfect for Christmas time! Even though it's a matte lipstick it doesn't dry out your lips. I was extremely surprised about the longevity of this lipstick, which is about 3h without any touch ups!! 
Vēl viens no maniem mīļākajiem toņiem ir 07 - natural beauty, kas nav matēta, bet gan ar glossy tipa tonis un, manuprāt, piestāvēs visām ādas krāsām un vecumiem, jo tas ir perfekts nude tipa tonis. Vienmēr izvēlos šo lūpu krāsu, kad kavēju un nav laika domāt, ko vēlos izvēlēties, jo zinu, ka šī lūpu krāsa mani nekad nepievils - mitrinoša, labi izskatās, nesausina lūpas, noturīga.
Another favourite colour of mine is 07 - natural beauty, which is glossy type of a lipstick and in my opinion will suit every skin tone and age, because it's that perfect nude tone. I always choose this lipstick, whenever I'm late, because I know that this one will never disappoint me - it's moisturizing, long lasting and always looks good. 
Abi toņi ir ļoti intensīvi un pigmentēti.
Both of the colours are very pigmented.

12 comments:

  1. Man ir Color crush tonis, bet skatījos, ka tas tiek izņemts no sortimenta :/ Tiešām laba, lēta lūpu krāsa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tā nu tas vienmēr notiek - tas, kas iepatīkas, vienmēr tiek izņemts no sortimenta! :/

      Dzēst
  2. Mani Essence kosmētikas favorīti! :) Ļoti patīk šīs lūpu krāsas un lūpu zīmuļi.
    Tu esi izvēlējusies smukus tonīšus :)

    AtbildētDzēst
  3. Natural Beauty izskatās tāds smuks ikdienas variants. Būs jāpaskatās kāds, jo šīs lūpu krāsas tik tiešām ir pārsteidzoši labas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mhm, natural beauty lietoju gandrīz vai katru dienu. :)

      Dzēst
  4. Ļoti skaistas lūpas. Īpaši piestāv gaišs tonis,ļoti smuki izskatās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, natural beauty tonis pašlaik ir vislietotākais. ;)

      Dzēst
  5. I love Essence lipsticks , they are amazing

    Please let me know if you would be interested in following eachother on GFC and Bloglovin.Would love to stay in contact.

    Candice | Beauty Candy Loves
    ♥♥♥

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. yes, I love them too!
      sure, I just followed you on GFC and Bloglovin ;)

      Dzēst
  6. Interesanti tas 07 tonis vēl ir pieejams? :) Tev uz lūpām izskatās dievīgi. Piekrītu, ka laba lūpu krāsa par labu cenu, noturība varēja būt labāka. Man pašai ir trīs toņi - orandžīgs un divi izteikti rozā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tonis natural beauty noteikti vēl ir pieejams, pirku to rudenī. ;)

      Dzēst