sestdiena, 2015. gada 17. janvāris

Šodienas pirkumi!

Čau!
Nolēmu izveidod pavisam nelielu haul rakstu par šodienas beauty pirkumiem. Ir pienācis lielais atlaižu laiks, tāpēc tagad ir īstais laiks iegādāties to, ko sirds jau sen kāroja. :D
 
 
Iegādājos lūpu krāsu no Catrice Une Deux Trois kolekcijas tonī Call me cherry, kas ir ļoti skaists, dabīgs, matēta finiša tumši rozā tonis ar nelielu violetā piesitienu. Vispār visi toņi šajā kolekcijā ir skaisti. 
Iegāju arī mīļajā Lush veikalā. Nezinu kāpēc, bet katru reizi, kad izeju no šī veikala, man vienmēr uzlabojas noskaņojums. Varbūt tā ir smarža, varbūt krāsainie produkti, varbūt pārdevējas? Hmm... Viela pārdomām. :D Iegādājos vienu no saviem mīļākajiem šampūniem jumping juniper, atsauksme šeit.
Nopirku arī vannas putas Candy Mountain ar 50% atlaidi (visai Ziemassvētku kolekcijai ir 50% atlaide). Smaržo veinkārši absolūti debešķīgi! ahhh! Neaprakstāmi!  
Nolēmu izmēģināt arī izslavēto L'oreal ķermeņa sviestu. Smaržo diezgan patīkami, es teiktu, ka pat neitrāli, visiem patiktu tāda smarža. Drogās tagad ar atlaidēm 5 eiro. :) 
Tagad arī pie mums ārzemju blogeru iemīļotā L'oreal oil magique matu maska. Nēesmu vēl mēģinājusi, taču nevaru sagaidīt!

18 comments:

  1. Dievinu Lush roza Candy mountain :) smarzo labi.

    Iekodiesmode.blogspot.com
    Dace :)

    AtbildētDzēst
  2. O, jā! Es arī gribu pamēģināt L'oreal Sublime. Būs jāskrien ķert ciet! :))

    AtbildētDzēst
  3. Rimi sublime pa 4,69 ja nemaldos, ja nu kāda grib, bet ir ļoooti taupīga :D
    Par Loreal masku pēctam pastāsti, cilāju, cilāju, bet nolēmu neņemt, jo specializētās maskas tomēr nelietoju, vairāk eļļas turu! Bet Loreal post coloration treatment mazais ļoti patīk!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es arī eļļas lietoju katru dienu matu kopšanā, taču vienmēr lietoju arī matu masku vai kondicionieri. noteikti pastāstīšu, kā man tā patiks. ;)

      Dzēst
  4. Didn't understand what you wrote but I love lush and Catrice as well! :)
    www.daisyperson.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. I didn't wrote anything special, just mentioned a few comments why I bought the products and that you can buy them on sale. :) Usually I write all my reviews and favorites in English too.

      You have very nice blog by the way! ;)

      Dzēst
  5. Sublime man ļoooti patīk, par masku nez, visu laiku domāju vai vajag, bet Catrice lūpu krāsa izskatās loti smukā, būs jāpaskatās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Alfas Drogās uz šo Catrice kolekciju ir atlaides. ;)

      Dzēst
  6. Neesmu lasījusi nevienu sliktu atsauksmi par Sublime sviestu. Būs jāmēģina, kad beigsies mani kalni :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vakar, izmēģināju, pievinojos sajūsmināto pulciņam! :D

      Dzēst
  7. Jauki pirkumi :) gaidīšu atsauksmi par masku :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti minēšu blogā vai man tā patika/nepatika. :)

      Dzēst
  8. Forši pirkumi :) Es ar gribu pamēģināt L' Oreal ķermeņa balzamu, kuru visi slavē, bet man patīk kaut kas smaržīgāks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. esmu ļoti jūtīga uz smaržām, tāpēc ķermeņa produktus un smaržas vienmēr izvēlos ar svaigu, neitrālu, ne pārāk saldu smaržu. ;)

      Dzēst
  9. Great post! You have been nominated for a Liebster Award! You can find the questions I have for you over here: DAISYPERSON | BEAUTY BLOG

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. thank you so much, I will definitely answer all of your questions!!! :)

      Dzēst