svētdiena, 2015. gada 22. februāris

Dove Pure Care Dry Oil

Hi!
Jau kādu laiku daudzos blogos esmu manījusi labas atsauksmes par šo Dove pure care sauso eļļu matiem, tāpēc man bija liels prieks, kad man piedāvāja izmēģināt šo izslavēto Dove produktu.
For some time I have seen many positive reviews about this Dove pure care dry oil for hair, so I was very happy when I had opportunity to try it out too.

Iepakojums ir ļoti ērts, ar pumpīti, ko var noslēgt, lai eļļa neizlīst. Nav īpaši labi piemērots ceļošanai, jo pudelīte ir no stikla, taču tā satur 100 ml produkta un maksā ~10 eiro, kas, manuprāt, ir visai izdevīgi.
The packaging is really neat and practical, it has a pump, which you can close, so that the oil doesn't come out. Although it's not really practical for travelling, because it's from glass, but it has 100 ml of product for about 10 euros which is pretty good. 
 
Eļļa ir šķidra, to ir viegli ieklāt matos, tā ātri iesūcas un nepadara tos salipušus. Tā padara matus spīdīgus un gludus. Vienīgais, kas man nepatīk ir smarža, tā ir ļoti salda un diezgan spēcīga, bet tas ir tikai personiski man, jo parasti izvēlos produktus kam nav smaržas vai tā ir ļoti vāja, jo esmu ļoti jūtīga uz tādām lietām.
The oil is pretty liquidy ,it's easy to spread into the hair, it doesn't leave it greasy and flat. It makes the hair shiny and smooth. There is only one thing that I don't really like, the smell of the oil, it's just too sweet and overpowering for me, but that's just personal opinion. 
 
 
Lietoju to pirms matu mazgāšanas, ieklāju visu matu garumā, tad pirms žāvēšanas un ikdienā no rīta, kad ieveidoju matus. Eļļas ir neaistājams matu kopšanas līdzklis, tāpēc noteikti iesaku izmēģināt šo!
I use it before washing my hair, then before blow drying it and every morning when I style my hair. Oils are very important for hair care, so I highly recommend to try it out!

10 comments:

  1. Man ir jautājums? Kāpēc tu to silikonu maisījumu liec matos pirms mazgāšanas? Vai vērtīgāk nav likt dabīgās eļļas???

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. uz iepakojuma ir rakstīts, ka to var lietot pirms matu mazgāšanas, kāpēc, lai es to nedarītu. :)

      Dzēst
  2. Mana Elvital matu eļļa iet uz beigām un šķiet, ka esmu ieintriģēta iegādāties šo! :) Paldies par atsauksmi!

    http://happinessvictim.blogspot.com
    x

    AtbildētDzēst
  3. es šo lietoju pēdējos pāris mēnešus pēc matu mazgāšanas, bet neredzu baigo kopjošo efektu, toties tādam ātram mīkstināšanas efektam ir ļoti laba :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tad jau redzēs, lietoju to tikai nedaudz vairāk par nedēļu. :)

      Dzēst
  4. oh thank you so much for this unexpected compliment!! :)

    AtbildētDzēst
  5. Piekrītu par tām spēcīgajām smaržām, man patīk, ja smaržo neuzkrītošāk. Sākumā kaifoju no tām visām smaržām, vēlāk jau ir vē... ka negribas lietot. :)

    AtbildētDzēst