trešdiena, 2015. gada 18. marts

Maybelline Color Sensational lipstick + nail polish

Čau!
Pavasaris ir beidzot klāt, tāpat kā arī jaunas, spilgtas lūpu krāsas un nagu lakas, kas ir tieši tās, kas liecina par gadu laiku maiņu meiteņu kosmētikas somiņās, jo no tumši sarkanām, brūnām, violetām, zilām u.c. krāsām, tās tiek nomainītas uz kaut ko košu, gaišu un pavasarīgu!
Spring is finally here as well as the new bright lipsticks and nail polishes, which actually are those who show the season changes in girls beauty bags, from dark reds, brown, purples, blues and other colors they are changed to something bright and cute!

 Iepakojums ir ļoti vienkāršs, tāds pats kā visām Color Sensational lūpu krāsām. Vāciņa krāsa ir atkarīga no toņa piederības pie kādas noteiktas krāsu gammas. 
The packaging is very simple, the same as for the all Color Sensational lipsticks. Color of the cover depends on the lipsticks color scheme.  
 Maybelline Color Sensational lūpu krāsu kolekcijā šajā pavasarī parādijās vairāki jauni, ļoti meitenīgi, maigi un piemīlīgi toņi. Tie ir absolūti perfekti pavasara/vasaras sezonai un es varu paredzēt, ka lietošu tās ļoti bieži.
Maybelline Color Sensational lip stick collection has a few new colors, they are very girly, cute and absolutely perfect for spring/summer season and I can predict that I'm going to use them a lot. 
 
 
Abi toņi ir ļoti maigi, taču piesātināti un pigmentēti. Lūpu krāsām ir glossy finišs un noturības ziņā tās īpaši neatšķiras no parastām lūpu krāsām ~4h bez ēšanas/dzeršanas.
Both colors are very soft, but pigmented, they are glossy and staying power wise it's quite usual, about 4h without eating/drinking.
 
Lai gan lūpu krāsas ir no vienas kolekcijas, tām ir dažādas tekstūras. Plushest pink lūpu krāsa klājas ļoti viegli un patīkami, tā ir mitrinoša un neizceļ sausos pleķīšus. Savukārt peach poppy ir nedaudz cimperlīgāka, pirms tās lietošanas noteikti ir jāattīra lūpas no atmirušajām šūniņām un kārtīgi jāmitrina. 
Even thought lipstick are from the same collection, they have different textures. Plushest pink is very creamy and glides on very easily, it does'n exaggerate any dry patches. While peach poppy is not as easy going, you definitely have to exfoliate and moisturize your lips before applying it.
 
 
 
Kā arī jaunās Maybelline pavasara nagu lakas ir vienkārši neaprakstāmi piemīlīgas, kuras var sasvarpēji kombinēt, var dabūt dažāda veida stilu.
New Maybelline nail polishes are just insanly cute, you can combine them and get different kind of styles. 

8 komentāri:

  1. Lūpu krāsas Tev ļoti piestāv! Man pašai toņi patīk,rozā nu jau kļuvis par ikdienas mīluli!
    Interesanti,ka vienu gadu uz pavasari laukā nāk neoni citu gadu-pasteļi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāa, manuprāt, jebkurai meitenei ir jābūt vismaz vienai rozā lūpu krāsai. :D
      hmm... tiešām, ļoti interesanti!! taču, man vienmēr ir licies, ka pasteļi ir vairāk domāti pavasarim, bet neoni vasarai. :)

      Dzēst
  2. Krāsas mīkstas un svaigas ;))
    Es tik gaišas lūpu krāsas nemāku nēsāt.. jo parasti mana dabiskā lūpu krāsa spīd cauri ( ir tumšaka dabiski) bet uz Tevis izskatās skaisti ;)

    ilze
    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti skaisti toņi pavasarim. :) Un abi tonīši piestāv! :)
    sskaistumadeva.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti skaistas nagu lakas un man patīk kā tev izskatās lūpu krāsas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies! :)
      jā, nagu lakas ir tiešām foršas + tās var arī kombinēt.

      Dzēst