sestdiena, 2015. gada 18. aprīlis

Schwarzkopf blogeru meistarklase

Sveiki!
Pavisam nesen Schwarzkopf mani uzaicināja apmeklēt uz pirmo Latvijas BC Bonacure blogeru meistarklasi. Vēlējos dalīties ar jums savos iespaidos par šo jauko pasākumu.

Atnākot uz salonu "Stroganovs" mūs sagaidīja Schwarckopf Professional matu kopšanas speciālisti - Katrina Vavilova, Dmitrijs Gaivorontskis un Tatjana Porjadina, kas pastāstīja un parādija, kā pareizi kopt dažāda tipa matus - plānus, bojātos, krāsotus u.c.
Starp citu, pats salons bija ļoti mājīgs un skaists, mūs gaidīja arī neliels uzkodu galds, kur varējām pacienāties ar gardiem makarūniem, kēksiņiem un kanapē maizītēm. Ļoti mīlīgi un jauki!
  
Meistari izvēlējās trīs modeles ar dažādu tipa matiem uz kuriem tika arī parādītas dažādas matu procedūras - matu SPA, matu atjaunošanas rituālu un procedūru papildus matu spīduma piešķiršanai.
 
Es guvu ļoti daudz interesantas un noderīgas informācijas par dažādiem matu kopšanas knifiņiem un padomiem kā pareizi kopt un rūpēties par saviem matiem. Starp citu, par dažiem no Schwarzkopf BC Bonacure produktiem pastāstīšu nākamajā rakstā. ;)
  
Liels paldies Swchwarzkopf Professional par iespēju apmeklēt šo jauko pasākumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru