pirmdiena, 2015. gada 25. maijs

My favorite lip balms

Hello!
Lūpu balzāmi ir tas, ko noteikti lieto gandrīz visas meitenes. Tā kā tas ir produkts, kas ir katras meitenes kosmētikas somiņā, nolēmu izveidot rakstu ar saviem mīļakajiem lūpu balzāmiem.
Lip balms are something that pretty much everyone uses, so since almost every girl has a lip balm in her makeup bag, I decided to do a post about my favorite lip balms.

Oriflame Tender Care lip balm (Rose) - šis, manuprāt, ir viens no populārākajiem Oriflame produktiem un, man šķiet, gandrīz katrai manai draudzenei bija vismaz viens vieds šī lūpu balzāma, jo Oriflame piedāvā 6 dažādas smaržas + iepakojums ir ļoooti piemīlīgs, tik meitnīgs un princesīgs.
Oriflame Lip Spa Care lip balm (Nude) - allaž lietoju šo ik reizi, kad man nav laika domāt par kosmētiku un kad vajag kaut ko, lai ātri atsvaidzinātu savu izskatu - šis lūpu balzāms man vienmēr nāk palīgā un es allaž varu tam uzticēties, jo tam ir divi slāņi - pa vidu ir mitrinošs balzāms, bet apkārt neliels tonītis, ir pieejami drīz dažādi toņi - rozā, nude un caurspīdīgais.
Oriflame Tender Care lip balm (Rose) - this one is quite popular among my friends, because it's sooo cute, the packaging is just absolutely adorable and it has 6 different scents available.
Oriflame Lip Spa Care lip balm (Nude) - I always use this one whenever I'm in a rush, when I don't have time to think about my makeup, I just put this one on my lips and I'm good to go. It has 2 layers - moisturizing balm in the middle and around it, it has a little bit of color. You can get 3 different kind of colors - nude, pink and transparent.
 
Blistex Med Plus - mans vismīļākais lūpu balzāms. Šo es lietoju uz nakti un kopš sāku to lietot man nerodas šī " lūpu balzāmu" atkarība, kad visu laiku lūpas ir sausas par spīti tam, ka visu laiku tās mitrinu. Blistex lūpu balzāmi perfekti der vasarai, jo tiem ir atvēsinošas mentola sajūta, kas, starp citu, padara lūpas nedaudz lielākas + visiem Blistex lūpu balzāmiem ir SPF15!!
Blistex Lip Relief cream  - šis ir tieši tāds pats kā medplus balzāms, tikai kā jau minēts nosaukumā, tas ir krēmveida konsistences, tā kā tas varētu labāk derēt ziemai, taču arī šis satur SPF15.
Blistex Med Plus - my favorite lip balm of all times. Ever since I have started using it I don't have this "lip balm addiction" when you use lip balms every 5 seconds, because your lips feel dry. This lip balm is really moisturizing and it has menthol, so it kind of makes your lips a little bit bigger + it has SPF15, so it's perfect for summer.
Blistex Lip Relief cream - this is one is pretty much the same as the Medplus lip balm, but it has cream consistency, so I think it's more suitable for winter, it's still has the menthol and SPF15. :)
 
Maybelline Baby Lips (Pink punch) - šis lūpu balzāms arī pieder pie tiem, kurus lietoju, kad steidzos un man vajag kaut ko, lai atsvaidzinātu savu izskatu. Šis tonis der perfekti vasarai - spilgts un neonīgs! 
Tonymoly Petite Bunny Gloss Bar (Peach) - par šo lūpu balzāmu esmu runājusi ļoti daudz, jo Tonymoly Petite Bunny gloss bar allaž atrodas manā somiņā, tas ir piemīlīgs, mitrinošs + tam ir neliels tonītis. 
Maybelline Baby Lips (Pink punch) - this is also one of the lip balms that I use when I'm in a rush and I need something to refresh my look. This color in particular is perfect for summer, because it is bright and neon!
Tonymoly Petite Bunny Gloss Bar (Peach) - I have talked about this lip balm a lot, it's always in my bag, because it's cute, moisturizing and it has a little bit of color.

12 comments:

  1. Mans Relfief cream izskatās tāds pats, spiežu pēdējo pili ārā :D Lietoju paralēli Burt's Bees Replenishing un Eucerin, bet par tiem neesmu īpašā sajūsmā. Pa mājām labi, bet citādāk ļoti īslaicīga palīdzība!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eucerin man šausmīgi nepatika, pilnīgi bezjēdzīgs. :/

      Dzēst
  2. Blistex slavē ļoti daudzi, bet neesmu tā arī viņu mēģinājusi :( Es šobrīd ikdienā lietoju tikai Kiehl`s lūpu balzamu, tas man dikti patīk. Priekš tās plānas konsistences, lūpuas mitrina ļoti, ļoti labi ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Blistex ir mans absolūtais favorīts, taču par dzirdējusi par Kiehl's lūpu balzāmiem dažādas domas. :)

      Dzēst
  3. Mans mīļākais lūpu balzams ir EOS, citu vietā neesmu atradusi. Varbūt esi mēģinājusi ?

    http://skaistumpasaule.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  4. Tas oriflame balzāms ir viennozīmīgi viens no labākajiem, ko esmu mēģinājusi! :)

    AtbildētDzēst
  5. Patlaban lietoju TBS lūpu balzāmu ar E vitamīnu, bet galīgi nepatīk. Solīto mitrinalšanu nesniedz, grūti klājas un jāsmērē ik pēc 5 min, jo lūpas paliek traki sausas. Tā vien liekas - ar nolūku, lai biežāk smērētu lūpu balzāmu :D Tagad plānā izmēģināt Blistex un Kiehls.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. daži lūpu balzāmi tiešām izraisa atkarību, kad šķiet, ka lūpas ir jāmitrina katru minūti! :D Blistex ir super!

      Dzēst