svētdiena, 2015. gada 8. novembris

TOP 5 sejas kopšanas līdzekļi

Hello!
Sejas ādas kopšana ir ārkārtīgi svarīga visu cauru gadu, taču īpaša uzmanībai tai jāpievērš rudens/ziemas sezonā, kuras laikā ādai nākas ciest no mainīgajiem laikapstākļiem, apkures sezonas, vitamīnu trūkuma u.c. faktoriem, tāpēc nolēmu izveidot nelielu apkopojumu ar maniem TOP5 mīļākajiem sejas kopšanas produktiem.

5. Bioderma Sensibio H2O ir klasika, ko nav iespējams aizvietot ar citiem produktiem. Tā ir burtiski neaizstājama. Esmu mēģinājusi citu brendu micerālos ūdeņus, taču atšķirības ir acīmredzamas, tāpēc allaž palieku pie klasiskām vērtībām. Bioderma H2O lieliski attīra ādu no netīrumiem un kosmētikas.
4. Origins Drink Up Intensive maska ir lielisks palīgs, kad āda niķojas, ir apsārtusi un sausa vai arī kosmētika neklājas tik gludi, kā vajadzētu. Tā ir ļoti biezas konsistences un paredzēta lietošanai uz nakti. Šī maska man asociējas kā "silts apskāviens" ādai, jo tā ļoti patīkami klājas un no rīta āda izskatās starojoša, mitrināta un svaiga. 
3. Noreva Exfoliac skrubis bija ļoti negaidīts atklājums, jo nekad iepriekš no šīs firmas neko nebiju mēģinājusi, tāpēc negaidīju, ka šis kļūs par manu vismīļāko skrubi, jo tas apvieno gan pīlinga, gan skrubja īpašības (tā sastāvā ir alfa hidroskābe, glikoslābe un amonija laktāts). Padara ādu ārkārtīgi maigu un gludu! Te ir mana atsauksme.
2. Physiogel Calming Realief A.I. krēms ir mans mīļākais mitrinošais krēms, ko lietoju visa gada garumā. Aukstās sezonas laikā lietoju to 2 reizes dienā, vasarā tikai uz nakti. Ļoti biezs, mazliet lipīgs, bet tiem, kas mūžīgi cīnās ar sausu ādu vai lieto agresīvus pret aknes līdzekļus, šis ir īsts atradums! Nesatur smaržu un neaizsprosto poras, kā to parasti dara biezi krēmi.
1. Vichy Aqualia Thermal serums ir šī gada lielākais atradums, jo nekad iepriekš nebiju lietojusi serumus, bet pavasarī, kad mana āda izskatījās pelēka un nogurusi, nolēmu, ka ir laiks kaut kam, kas varētu iekustināt ādas atjaunošanās procesus. Šeit ir atsauksme.

4 komentāri:

  1. Physiogel krēms ir man ziemas favorīts jau divus gadus pēc kārtas un arī šogad, domāju, ka vaigos sāks kost sals, pirkšu atkal. Pārējie gan nav lietoti, bet par apkopojumu :) tās lieti noderēs meklējot jaunu sejas kopšanas līdzekli!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā arī mani priecē, ka physiogel tik ātri neizlietojas un lai gan lietoju to jau ilgu laiku, esmu nopirkusi tikai 3 tūbiņas :)

      Dzēst