sestdiena, 2016. gada 9. janvāris

My favorite brow products

Sveiki!
Pēdējos gadus uzacīm kosmētikas industrijā tiek pievērsts arvien vairāk uzmanības, tādēļ nolēmu padalīties ar saviem favorītiem, kā arī pavisam jauniem produktiem no L'oreal. ;)

Pašlaik lietoju L'oreal Brow artist plumper caurspīdīgo uzacu gēlu (ir pieejami arī divi ar toni uzacu gēli) un, manuprāt, tas ir labākais no visiem uzacu produktiem, ko jebkad esmu lietojusi. Viss ir ļoti vienkārši, gēls ir pilnīgi caurspīdīgs un tas vienkārši nostiprina uzacu matiņus. Lieliski derēs tām, kam ir dabīgi biezas vai tumšas uzacis un pēc papildus korekcijas nav vajadzības. Cena ~7 eiro.
Mans otrais mīļākais uacu gēls ir Maybelline Browdrama, šis ir ļoti līdzīgs L'oreal uzacu gēlam, taču, manuprāt, tam ir pieejami vairāk toņu, kā arī tas ir nedaudz lētāks, taču kopumā gēli ir ļoti līdzīgi. Lai gan L'oreal mēdz uzacis padarīt nedaudz "kraukšķīgas" :D, Maybelline tā nedara.  Cena ~5 eiro.
Abiem uzacu gēliem ir ļoti ērti aplikatori - tie lieliski izķemmē matiņus, nav pārāk lieli un it ļoti precīzi. Dažkārt lietoju arī uzacu zīmuli, ja vēlos īpašu precizitāti, taču tas lieliski derēs tām, kam ir  plāna vai nevienmērīga biezuma uzacu līnija. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru