ceturtdiena, 2016. gada 25. augusts

Maybelline lash sensational luscious mascara

Hello!
Maybelline skropstu tušu klāstā ir pievienojusies jauna Lash Sensational Luscious skropstu tuša ar eļļas piemaisījumu, kas ne tikai mitrina un kopj skropstas, bet padaras tās garas un kuplas. 

Maybelline Lash Sensational Luscious skropstu tuša maskā apmēram 10 eiro. Tūbiņa ir klasiska, konusveidīga, matēta ar gaiši rozā akcentiem. Izskatās diezgan mīlīgi. 
Vispirms, kad tikko to atveru, man šķita, ka formulas ziņā tā būs ļoti mitra un salipinās skropstas, taču par spīti tam, skropstu tuša nesalipināja skropstas. Iespējams, tā bija otiņa, kas lieliski izķemmēja skropstas un neļāva tām salipt kopā. Vērtīgo eļļu kombinācija padara skropstas maigas. Izliektās formas gumijas birstīte viegli sasniedz un aizpilda skropstu līniju īpaši biezam rezultātam. Sariņi nokrāso katru skropstiņu un atliec to virzienā uz āru.
Otiņa ir gumijas un šī skropstu tuša ir vairāk kuplina, nekā pagarina skropstas. Pilnam efektam pietiek ar 2 kārtām. Nesmērējas, ļoti noturīga, lai skropstu tušu noņemtu, ieteiktu izmantot eļļas bāzētu acu kosmētikas noņēmēju. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru