otrdiena, 2016. gada 23. augusts

Maybelline Vivid Matte Liquid

Čau!
Maybelline rudens jaunuma klāstā pavisam drīz parādīsies jauns lūpu produkts par ko nevaru sagaidīt uzrakstīt atsauksmi, jo matētu lūpu produktu mīļotājām šis noteikti iekaros viņu sirdis.

Ir iespēja izvēlēties starp 8 dažādiem toņiem. Viens no maniem mīļākajiem toņiem ir 50 - Nude Thrill, ko lietoju jau vairākas nedēļes, jo, manuprāt, šis tonis ir lielisks ikdienas makeup, it īpaši, kad ir jāsteidzas un nav laika aizdomāties, kādu lūpu krāsu šodien izvēlēties, jo šis piestāv pie visa. 
Otrs tonis ir daudz spilgtāks, es pat teiktu, ka tas ir gandrīz vai neons 40 - Berry Boost, tāpēc, man šķiet, ka tas ir vairāk piemērots karstajām vasaras dienām. Šķidrās lūpu krāsas maksā apmēram 8 eiro.
Lūpu krāsas ir ļoooti mitrinošas, par spīti tam, ka tām piemīt matēts efekts, kas nav redzams uzreiz. Lūpu lakai ir jāļauj iesūkties un nostabilizēties uz lūpām un apmēram pēc 30 min tā kļūst pilnīgi matēta, tācu lūpas nepaliek sausas. Noturības ziņā tā ir diezgan viduvēja, ja neēd/nedzer, tad maksimums 3h. 

1 komentārs:

  1. ļoti patīk iepakojums :)
    Tā kā esmu matte lūpu produktu fans, tad noteikti noderēs :)

    AtbildētDzēst