pirmdiena, 2016. gada 5. septembris

Essence Catrice Autumn/Winter Makeup look #2

Čau!
Kā jau minēju savā iepriekšejā rakstā Essence un Catrice ir nākuši klajā ar jaunumiem rudens/ziemas sezonai 2016. Šis ir 2. makeup-look, kas ir perfekti piemērots ikdienas gaitām.

Šīm Catrice Prêt-à-Lumière ilgnoturīgām acu ēnām tonī 050 - La Vie En Rose krēmveida pūdera tekstūra. Tās ir mans absolūtais šī brīža favorīts, ļoti skaisti izskatās kā pamata ēna pa visu plakstiņu. 
Catrice Contourious limitētajā kolekcijā ir ļoti ērta kontūrēšanas palete (C02 - Almond Architect), kas sastāv no izgaismotāja, kontūrēšanas pūdera un izgaismotāja. Ļoti ērta, apvieno visu vajadzīgo vienā paletē, pigmentēta, matēta.
Essence The False Lashes skropstu tuša ir ļoti pigmentēta, gan kuplina, gan arī pagarina skropstas. Noteikti viena no manām mīļakajām tušām. 
Catrice ir nākuši klajā ar jaunu tonālo krēmu HD Liquid Coverage, kam piemīt vieglā, šķidra tekstūra, ko uzklāj ar pipeti, matēts finišs. Interesants tonālais krēms, noteikti vērts izmēģināšanai. Visērtāk to bija uzklāt ar Beauty Blender jeb jebkādu sūklīti.
Catrice lūpu produktu kolekcijai pievienojušies jauni Matt 6hr Lip Artist lūpu zīmuļi. Intensīvs, matēts klājums un patīkami viegla sajūta. Pieejami dažādi septiņi toņi.
Vēl viens produkts no Catrice, kas ir kļuvis par vienu no maniem favorītiem ir Eye&Brow kontūrēšanas palete (020 - But first, hot coffee!), kas sastāv no mirdzoša izgaismotāja un trim matētiem brūniem toņiem. 

1 komentārs: