trešdiena, 2016. gada 14. septembris

Maybelline Fit Me Matte Foundation

Sveiki!
Pavisam nesen Latvijas veikalos parādījās viens no jaunajiem Maybelline makeup produktiem - kārtējais Fit Me produktu pārstāvis, šoreiz Matte Poreless tonālais krēms.

Pieejams 6 dažādos toņos - gan siltos, gan aukstos toņos, var viegli piemērot savam ādas tonim. Pavisam jauki ir tas, ka Maybelline ir padomājuši arī par sniegbaltītēm :D jeb pavisam gaišās ādas īpašniecēm, jo 105 tonis noteikti noderēs rudens/ziemas sezonai.
Maybelline Fit Me Matte tonālais sola perfekti matētu ādu un dabisks rezultātu, bez maskas efekta. Domāju, ka šis tonālais krēms noteikti derēs taukainās ādas īpašniecēm, jo tas patiešām matē ādu vairāku stundu garumā, taču tā kā man ir sausa āda, dienas laikā ievēroju, ka tas izcēla sausos pleķīšus.

Tekstūras ziņā šis tonālais krēms ir patīkams, viegli saplūst un izpludināms, nav "smaguma" sajūta uz sejas ādas. Manuprāt, visērtāk šo tonālo krēmu bija uzklāt ar Beauty blender jeb jebkādu citu makeup sūklīti.
Kopumā šis tonālais krēms man patika, labprāt to lietošu pavasara/vasaras sezonā, kad mana āda kļūst taukaināka, taču ziemas sezonai sauso ādas īpašniecēm iesaku izvēlēties kaut ko mitrinošāku.

1 komentārs:

  1. Izlasīju rakstu un iegādājos šo produktu. Man ir taukaina un kombinēta sejas āda un šis tonālais ir tieši laikā. Dienas beigās sejai neparādās taukainais spīdums. Tonālais viegli klājas un izskatās dabiski. Patīk!

    AtbildētDzēst