sestdiena, 2017. gada 25. februāris

Maybelline jaunumi

Čau!
Tā kā Maybelline allaž ir trendu augstumos, varbūt dažas no jums jau ir pamanījušas, ka veikalu plauktos ir paradījušies daudz dažādu kosmētikas jaunumu no Maybelline. Šajā rakstā būs neliels ieskats par jaunajiem produktiem.

Viens no visinteresantākajiem produktiem, manuprāt, ir Brow Precise Fiber uzacu tuša. Ar šķiedrām bagātinātā gēla formula uzlabo uzacu krāsu un apjomu. Šķiedras fiksējošā birstīte precīzi uzklāj tušu, aizpildot un ietonējot uzacis tieši vajadzīgajās vietās. Viens no maniem mīļakajiem produktiem jaunajā produktu klāstā. Pieejami 3 toņi. 
Ir parādījušies ar 2 jauni matēti lūpu krāsu toņi. Jaunajiem Color Sensational Matte Nude lūpu krāsas toņiem ir krēmveida konsistence un matēts rezultāts. 
Šis ir vēl viens no maniem favorītiem - Master Camo korektoru palete. Ļoti ērti lietojama, satur 2 korektoru toņus (zaļš, dzeltens), 2 konsīleru toņus un 2 izgaismotājus. Krēmīga konsistence, viegli klājas un nemanāmi saplūst ar ādas tekstūru. 
Ļoti interesants produkts ir jaunā  Color Drama Lip Contour palete, jo ar to ir iespējams konturēt savas lūpas: uzklāt bāzes kārtu, iezīmēt līniju, pārklāt ar krāsu un piešķirt pēc tam piešķirt lūpām papildu dimensiju ar spīdumu. Paletes komplektā ietilpst otiņa, bāze, 3 lūpu kontūrlīnijas toņi, 3 lūpu krāsas toņi un izgaismojošs spīdums.  

2 komentāri:

  1. Luupu paletes gribeetu izmeeginaat, Maybelline vispaar labi luupu produkti :)

    Anete,
    www.lapoudreblog.com

    AtbildētDzēst
  2. Jaunie lūpukrāsu toņi izskatās tik smuki!!

    AtbildētDzēst