piektdiena, 2017. gada 24. marts

L'oreal jaunumi

Sveiki!
Kā jau pavasarī pienākas, arī L'oreal ir nācis klajā ar bagātīgiem, inovatīviem un arī klasiskiem kosmētikas jaunumiem, kas šajā pavasarī priecēs jebkuras make-up mīļotājas kosmētikas maciņu.

Infaillible Blush Paint noturīgais zīmuļveida vaigu sārtums ir ļoti pigmentēts, matēts, viegli klājas un tušējas. Noteikti iesaku izmēģināt testerus veikalā, jo toņi ir ārkārtīgi piesātināti, taču, kad tos viegli iztušē, izskatās ļoti dabīgi. Cena ir apmēram 10 eiro.
L´Oréal Paris Infaillible Total Cover noturīga, pilna pārklājuma korektoru palete, kas satur 3 konsīleru toņus, kur gaišāko var izmantot, kā izgaismotāju, tumšāko toni var izmantot, kā kontūrēšanas toni. Violeto - neitralizēt blāvumu, savukārt zaļo - neitralizēt apsārtumu. Biezas tekstūras. Cena - apmēram 17 eiro.
L'oreal skropstu tušu pulciņam ir pievienojusies jauna, inovatīva, māsklīgo skropstu efekta L'oreal False Lash Superstar  Xfiber skropstu tušu. Teikšu godīgo, tā ir laba skropstu tuša, taču neteikšu, ka tai piemīt wow efekts. Klasiska birstīte + melns praimeris + otrā pusē tuša ar faiberiem. Cena, apmēŗam 16 eiro.
L'oreal Color Riche lūpu krāsa kolekcijā ir pievienoti vēl 12 dažādi matēti toņi. No piesātināti ogu sarkanam, līdz pat karameļu nude tonim. Ārkārtīgi liela izvēle! Vienīgais mīnus šīm lūpu krāsām  - smarža, pārāk spēcīga un traucējoša (taču varbūt tas ir tikai mans niķīgais deguns). Cena apmēram 12 eiro.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru