svētdiena, 2012. gada 2. septembris

Vasaras favorīti!


Liels ČAU, visiem!

Šodien ir jau 2. Septembris. Rīt visiem skolniekiem un tai skaitā arī man, būs jādodas uz skolu (10. Klase! Laiks, kur tu skrien?) Par šo vasaru paliek tikai labas atmiņu vēsmiņas... Kā arī atsauksmes par lieliskiem, vasarīgiem produktiem! Šajā rakstā pastāstīšu par saviem iemīļotākajiem un ne tik iemīļotiem produktiem šajā vasarā.

Kosmētika.


1 Bioderma Sebium Mat (tinted) Tā kā vasarā es tonālo lietoju ārkārtīgi reti (tikai, ja ir kādi svarīgi pasākumi), tad nodomāju pamēģināt sebium mat ar nelielu nokrāsiņu. Sākumā, kad to atvēru bija nedaudz pārsteigta cik tas ir tumšs, taču kad to uzliek uz sejas un izsmērē, seja iegūst tādu kā vieglu iedegumu, kas ir ļoti labi, jo parasti sejas āda man ir daudz gaišāka nekā āda uz pārējā ķermeņa.
2.  Essence Tint it lūpu spīdums (01 – turn to happy) Vairākas reizes biju metusi skatienus uz šo lūpu spīdumu, taču tā arī nekad nenopirku, jo domāju, ka tas būs pārāk lipīgs. Taču, kad izlasīju Santas Kudreņickas July favorītes, nolēmu to tomēr nopirkt un izmēģināt. Lūpu spīdums patiešām ir jauks, viegls un kā radīts vasarai, un diezgan ilgi turas uz lūpām.
3.  Essence lūpukrāsa (44 – almost famous) Šī gan ir aprunāta, pārrunāta un izrunāta lūpu krāsa, bet arī man tā ir viena no mīļākajām.
4.   Maybelline colorsensational popstick (030 – pink lollipop) Laikam, mans pats mīļākais lūpu produkts šovasar. Tas nav „smags”, tas nesmērējas, un rodas patīkama sajūta, kad to uzliek uz lūpām. Yay!
5.  Essence Ballerina backstage eye souffle ( 02 – pas de copper) Nelietoju šīs ēnas katru dienu, bet gan kad devos uz kādiem pasākumiem. Tās nav par smagu vasarai, viegls spīdumiņš un laba noturība!
6.  Bourjois Paris Volume glamour MAX skropstu tuša. Lai gan šo tušu lietoju gandrīz visu vasaru, vairs to NEKAD nepirkšu! Tušu bija tīīīīīīīīk grūti noņemt no acīm, ka to bija pilnīgi jākasa nost no skropstām. Tā pat nebija ūdensnoturīgā (nespēju iedomāties, kā tad ir ar ūdensnoturīgo)!
7.  Essence Fruity eyeshadow sorbet (01) – foršas acu sorbetiņš, kas nedaudz izgaismo plakstiņu. Taču neteikšu, ka esmu sajūsmā par to, jo tas ātri pazuda no plakstiņiem.
8.  Essence Marble mania vaigu sārtums (01 – swirlpool). Visu vasaru vēlējos nopirkt vaigu sārtumu. Tā nu es klīdu gar Drogas kosmētikas plauktiem un atradu šo sārtumu no essence. Viegls sārtums ar patīkamu, rožainu smaržu, varbūt, kādam šī smarža liksies traucējoša, taču man tā šķiet ļoti patīkama.

Nagu lakas.


1.       Essence nagu laka (92 – better late than never)  - jauks, sarkanīgs tonis.
2.       Essence nail art Express dry drops – neatņemama sastāvdaļa, veicot manikīru.
3.       Maybelline nagu laka (415 – pastel coral) – brīnišķīgs tonis, kas lieliski izskatās pie nosauļotas ādas.
4.       Maybelline nagu laka (94 – ultra violet) – klasisks, spilgti rozā tonis.
5.       Maybelline nagu laka (95 – green park)  - šo nagu laku ļoti bieži lietoju vasaras sākumā. Interesanta, unikāla krāsa.
6.       Maybelline nagu laka (96 – party blue) – gaiši zila kŗasa, kas arī labi izskatās uz nosauļotām rokām.
7.       Maybelline nagu laka (26 – candy bar) – ļoti piemīlīga un neitrāla krāsa. 

Kopšanas līdzekļi.


1.       ISANA roku krēms. Man ir ļoti jūtīga roku āda, tādēļ tā ir sausa cauru gadu. Šo roku krēmu man patīk lietot vasarā, jo tas ātri iesūcas ādā un ļoti labi mitrina. Tas mitrina pat manas mūžīgi sausās kutikulas! :D
2.       Oriflame Tender care cherry balzāms. Šo te balzamu man uzdāvināja draudzene. Godīgi, man īpaši nepatīk oriflame kosmētika, taču šis balzamiņš man ļoti iepatikās. Tas ir līdzīgs vazelīnam + tam vēl ir patīkama ķiršu smarža (kā huba buba košļenēm :D), lai gan manai māsai šī smarža nepatika un likās pat pretīga. Lūpas pēc tā lietošanas palika ļoti maigas.
3.       Dove go fresh dušas želeja ar granātābola smaržu. Mmmmmm! Cik šī dušas želeja ir „garšīga”! Lieliski mitrina un ārkārtīgi patīkama smarža.
4.       Pantene aqua light šampūns. Šis ir šampūns, ko lietoju jau kādu laiciņu. Tas lieliski attīra matus un arī smarža ir patīkama. Lai gan,  kopā ar šo šampūnu jāņem talkā kāds labs kondicionieris, jo tas var izsausināt matus. J

6 komentāri:

  1. Man ari ir Bourjois MAX tusa, tomer nonemsana man nekadas grutibas nesagada. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tas arī atkarīgs no kosmētikas noņēmēja. varbūt, manējais ir diezgan švaks. ;D

      Dzēst
  2. Biodermas Sebium Mat vai tad ir tikai viens tonis tinted versijai?
    Jauks raksts, bija interesanti lasīt ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies. prieks, ka patika. :)
      jā, sebium mat diemžēl ir tikai viens tonis. :/

      Dzēst
  3. Ļoti daudz pazīstamu produktu! :)
    Starp citu, tev ar Essences pilieniem ātri lakas nožūst? Es nekad nevarēju sagaidīt, un, kad pilināju, puse nopilēja garām. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, diezgan ātri žūst. :D man arī dažreiz nopil garām, tas gan ir ļoti kaitinoši. ;D

      Dzēst