sestdiena, 2012. gada 8. decembris

Šodienas pirkumi

Čau!

Vēl viens ''šodienas pirkumu'' raksts. Ieskrēju Drogas un grāmatnīcā, paķēru dažas jaukas lietiņas, ko vēlējos nopirkt jau sen. Šo jauno Essence kolekciju ļoti gaidīju, tāpēc biju priecīga to ieraudzīt Drogas kosmētikas plauktos. 


Nopirku grāmatu uz ko jau sen ''metu'' acis. :) Sākumā domāju to pirkt angļu valodā, bet pamanīju, ka uz tulkojumu latviešu valodā ir superīga atlaide (ha, tikko pamanīju, ka cena joprojām saglabājusies uz grāmatas ). Iepriekš jau biju lasījusi Sofijas Kinselas grāmats un tās ir ļooooti smieklīgas, tiešam! Kā arī pēc pirmās Šopoholiķes grāmatas tika izveidota arī filma "Šopoholiķes atzīšanās''.
Vēlāk iečāpoju Drogās, nopirku divus produktus no jaunās Essence kolekcijas - Home Sweet Home (awww cik mājīgi!). Lūpu krāsu:


Tā ir ļoti piesātināta un ārkārtīgi ilgnoturīga (mans swačijs no Drogām vēl nav nogājis!!). Arī smaržo ļoti jauki.    Mana lūpu krāsa ir 02 - berry me home. Nopirku arī nagu laku, kas ir tādā pašā tonī kā lūpukrāsa (nosaukums tāds pats - berry me home). Diemžēl mans fotoaparāts tik labi neuztver krāsas, tāpēc te būs bildīte, kur var nagu laku apskatīt labāk:  kliko.
Vēl iegādājos Essence melnu acu laineri. Tā kā mans vecais laineris izžuva, nolēmu izmēģināt Essence šķidro acu laineri. Otiņa izskatās diezgan ērta:


Tas būtu arī viss. Byeeee!

2 komentāri:

  1. Kur pirki šo grāmat? Ilgi būs atlaides vai tik šonedēļ? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nopirku to zvaignes abc outletā. :) par atlaidi gan nezinu.

      Dzēst