pirmdiena, 2013. gada 28. janvāris

Janvāra favorīti

Sveiki!


Tā kā Latvijā jau sen iestājusies dziļa ziema, man nācās saskarties ar visai nepatīkamu parādību - sausu un jūtīgu sejas ādu. Līdz ar to nolēmu samainīt savu mīļo Bioderma Sebium H2O uz Sensibio. Tas ir maigs, neausina, nesavelk ādu un vēl viens liels pluss ar to var arī noņemt acu kosmētiku.
Arī nagi un kutikulas nebija īpaši laimīgi par bargo salu, tādēļ biovasks nāca tieši laikā. Tas kardināli izmainīja manu kutikulu stāvokli. Kādreiz tās bija sausas un nu galīgi nepievilcīgas, bet tagad viss ir ok. Lietoju to vismaz 1-2 reizes dienā, rezultāts bija redzems jau pēc pirmās lietošanas reizes.
Nopirku arī jaunu nagu laku bāzi/virskārtu - Paloma nail expert. Ātri žūst, diezgan šķidras konsistences un visā visumā jauks produkts.
Catrice otiņu lietoju katru dienu. Nēesmu nekāds otiņu eksperts un īsti nezinu kā viņas vērtēt, bet galvenais ir tas, ka mani apmierina, ka otiņa pilda savas funkcijas. Sariņi ir mīksti un nekrīt laukā arī pēc mazgāšanas.
Mans vislielākais favorīts šajā mēnesī ir Lush putas Komforts. Smaržo debešķīgi un arī putu ir daudz. Lietoju tās katru reizi, kad gāju vannā. Vajag pavisam nelielu gabliņu, lai būtu vesela kaudze ar putām, tāpēc pietiks ilgam laikam. Labāku atsauksmi var atrast šeit.

Izlasītā grāmata


Izlasīju jau janvāra sākumā, tagad lasu jau trešo daļu. :) Tā ir ļoti viegla grāmata, lasās ātri, jo nav nekā tāda, kas nomāktu, liktu aizdomāties, atcerēties, analizēt... Man patīk lasīt šāda tipa grāmatas ziemā, jo, manuprāt, tas ir drūms, vienmuļš, garlaicīgs laiks, kad gribas kaut ko jautru un smieklīgu. Grāmata noteikti liek pasmaidīt, jo stāsts ir par neveiklu, mazliet apsēstu, smieklīgu meiteni, kas sapņo, dzīvo, fantazē, tāpat kā mēs visas... Dažbrīd, es salīdzināju sevi ar galveno varoni, jo, laikam, mums visām meitenēm piemīt nedaudz "šopaholiskas'' tieksmes. :D 


Tas būtu arī viss! Nākamajā rakstā būs atsauksme par Lush cieto šampūnu un ziepēm. Novēlu tev foršu, jautru, veiksmīgu un saulainu dienu!

1 komentārs:

  1. ahh, mani tā kārdina tās Lush putas... bet diemžēl mājās tikai duša :D

    AtbildētDzēst