svētdiena, 2013. gada 13. janvāris

Lush vannas putas

Sveiki!


Šoreiz tāda dīvaina atsauksme par interesantu Lush produktu. Tā kā Latvijā jau sen ir iestājusies dziļa ziema, tad tagad ir īstais laiks, lai sevi palutinātu.



Šo Lush putu "bumbu" jeb kā to īsti var nosaukt (?), man uzdāvināja draudzene. Arī es esmu iepriekš bijusi Lush veikalos, bet vienmēr nekad īsti nespēju noorientēties un saprast, ko tad es īsti vēlos un vienmēr palieku bez iepirkumiem Lush veikalā. Noteikti vēlētos izmēģināt slavenos Lush sausos šampūnus un I Love Juicy šampūnu? Kāda ir mēģinājusi? Kā patīk? Vai tie sausies šampūni tiešām ir tik labi, vai viņi labi puto? :)


Instrukcijā teikts, ka vajag nolauzt nelielu gabaliņu un iemst vannā zem silta, tekoša ūdens. Tātad šīs vannas putas "The Comforter" satur nomierinošas eļļas. Smaržo ļoti patīkami. Ja godīgi, tad es vienmēr esmu skeptisku ar jebko, kas it kā skaitās nomierinošs. Nu kā mani var nomierināt kaut kāda eļļa vai smarža? Redz kā, tomēr var! Ja godīgi, tad es gandrīz aizmigu vannā. :D Mani pārņēma tāda kā mierīga, relaksējoša sajūta, tiešām ļoti patīkami. 


Putas izveidojās ļoti ātri un ūdens bija viegli rozā krāsā. Parasti man īsti nepatīk lietot vannas putas, jo man šķiet, ka tās ir pārāk ķīmiskas, taču arī Lush es īsti neuzticos. Kā dabīgs produkts vispār var producēt putas un iekrāsot ūdeni rozā krāsā? Hmm... Taču kopumā šis vannu putu "'ķieģelītis"mani patīkami pārsteidza un ļoti jauki relaksēja, pēc vannas āda bija patīkami zīdaina. Noteikti ieteiktu izmēģināt! ;)

13 comments:

  1. Vannā iemeti tikai mazo gabaliņu vai visu lielo ? :D
    Sakārojās arī relaksēties tādā putu vannā :) mmm

    AtbildētDzēst
  2. Rozā pigments var būt arī dabisks, un var arī uztaisīt putas no dabiskiem materiāliem. Taču diemžēl izskatās, ka šai bumbai tā nav :/

    AtbildētDzēst
  3. Man ir cietais šampūns" Super Shiny" , puto dikti labi un kalpo ilgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti velāks būs jāizmeiģina kāds no cietajiem šampūniem. :))

      Dzēst
  4. wouuu, tik daudz putu no tik maza gabaliņa. laikam jāpērk! ;D

    AtbildētDzēst
  5. kurā vietā ir LUSH veikali? :)

    AtbildētDzēst
  6. Atbildes
    1. to man uzdāvināja draudzene, bet Lush interneta lapā - 200g 3.90Ls ;)

      Dzēst