sestdiena, 2013. gada 16. februāris

Tonymoly skrubis

Hey!

Vēl viena atsauksme par Tonymoly produktu, šoreiz skrubi. Šis skrubis galvenokārt ir paredzēts, lai cīnītos pret melnajiem punktiņiem, taču Tonymoly sērijā vēl ir divas olas, kuras principā būtu jālieto kopā (t.i. vispirms vienu, tad otru, tad trešo), bet tā kā nezināju kā šis produkts strādās un vai vispār derēs manai kaprīzajai ādai, tad sākumā nolēmu pirkt to olu, kura man bija visvairāk vajadzīga.

Šeit var redzēt visas olas kopā. Pirmā ola ir domāta poru sašaurināšanai, otrā poru tīrīšanai un trešā ola ir domāta, lai ādu padarītu gludāku. Tātad, vispirms būtu jālieto āttīrošo olu, tad poru sašaurinošu un, tad tikai to, ka padara ādu gludāku. Manuprāt, visas šīs trīs olu īpašības varētu apvienot arī vienā produktā, bet tas jau ir mārketinga triks, lai pircēji iztērētu vairāk naudas.

Pats produkts nav visas olas garumā, tas atrodas tikai olas dibenā. Atverot olu, lūk ko es redzu. Iepakojums tiešām ir ļoti pārdomāts, jo produkta konsistence ir ļoti šķidra, tāpēc, ja nebūtu dzeltenā vāciņa, atverot tas uzreiz izlītu.

Produkta konsistence ir ļoti šķidra, tā sastāvā var manīt dzeltenas bumbiņas un nelielus, baltus graudiņus, kas arī veido šo gēlu par skrubi. Pirmais mīnuss, ir tas, ka lai dabūtu produktu ir jābāž pirksti, kas ir ne visai sanitāri, jo vēlāk tur var sakrāties baktērijas. 

Pats par sevi skrubis ir ļoti maigs. Pēc tā lietošanas āda nesurst un tā nejūtas sausa, jo pār ādu veidojas tāda kā mitrinoša plēvīte - tā nav kaitinoša vai traucējoša. Āda kļūst maiga un tai ir patīkami pieskarties. Taču nekādus fenomenālus rezultātus pēc skrubja lietošanas es nemanīju. Mani melnie punktiņi kā bija, tā arī nekur nepazuda. :/ Lai gan, protams, pēc pirmās lietošanas reizes nekad īsti nevar ieraudzīt rezultātus un arī uz iepakojuma bija rakstīts, ka to būtu jālieto vismaz 3 reizes nedēļā. Un, protams, vēl labāku rezultātu var iegūt, ja tiek lietotas visas trīs olas. :D

Šīm olām ir videi draudzīgs iepakojums, jo iepakojumu var lietot atkārtoti. :)

4 komentāri:

  1. Vismaz iepakojums interesants, bet tomēr neparocīgs :)

    AtbildētDzēst
  2. man patīk Tonymoly, neko neesmu mēģinājusi, bet iepakojumi ir tik forši, ka man patīk:)

    kur pirki šos produktus?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, iepakojumi ir tik piemīlīgi ^^

      http://stores.ebay.co.uk/iamloveshop

      Dzēst
  3. Piekrītu par inčīgajiem iepakojumiem :))

    AtbildētDzēst