pirmdiena, 2013. gada 5. augusts

Astor Big&Beautiful Lovely Doll Mascara

Hey!
Pavisam nesen atbraucu no Spānijas, kur pavadīju satriecošu nedēļu un domās es, laikam, joprojām atrodos kaut kur uz Blanes pludmales. Haha.. Šis, starp citu, bija vienīgais ceļojums no kura man tik ļoti negribējās doties mājās, bet tur nu es neko nevarēju mainīt un es esmu atpakaļ ar jaunām atsauksmēm! :D Šoreiz par Astor skropstu tušu! :)

Just recently I came back from Spain, where I spent amazing week and in my head I'm still somewhere near the Blanes beach. :D By the way this was the only one vacation from which I didn't want to go back home, but I couldn't change anything, so I'm back with new reviews about products! :D This time mascara from Astor.

Šī ir viena no interesantākajām tušu otiņām, ko jebkad esmu redzējusi. Tieši tādēļ es arī iegādājos šo tušu, lai gan arī rozā iepakojums un nosaukums nostrādājā savu lomu. :D Maksā kā jau lielākā daļa tušu ~11€, kas ir apmēram 7 lati. :)

This is one of the most interesting mascara brushes that I have ever seen, so that's why I bought it, but actually the cute name and bright pink packaging did a good work too. :D It costed about 11 euros, which is about 14 dollars. :)
Kā jau minēju iepriekš, otiņa ir tiešām interesanta. Otiņa ir no gumijas. Sariņi ir diezgan īsi un plati, kā arī atrodas diezgan tālu viens no otra. Pēc sašaurinājuma, otiņas gals ir apaļš un ar to ir ļoti viegli uzkrāsot vismazākās skropstiņas, kā arī apakšējās skropstas.

As I mentioned before, brush is really interesting. Brush is made from rubber. Bristles are short and wide. The end of the brush is round and it's really easy to get even the smallest eyelashes and also lower lashes.
Manuprāt, tuša ir ļoti laba. Tā netaisa kunkulīšus un nesalipina skropstas, padara skropstas ļoti izteiksmīgas un kuplas. Tuša nebirst un nesmērējas pat +35°C!!! Un vēl viena svarīga lieta - tušu ir ļoti viegli noņemt un nav jānokasa visas skropstas. :D Diemžēl Astor produkcija nav pieejama pie mums, taču, man šķiet, ka tā bija kaut kāds miksējums starp L'oreal un Maybelline un arī pie mums var atrast alternatīvu!

It is pretty good mascara. It doesn't make any clumps and it makes my lashes very thick, long and beautiful. It doesn't smudge even when it's +35°C!!! Another very important thing is that it's really easy to take off the mascara and you don't have to scratch all your lashes off. :D 

9 komentāri:

  1. Astoru vēl var dabūt Vācijā,esmu daudz ko mēģinājusi,man patika. Vienīgais,kas man ir palicis, nagu un kutikulu krēms. Ganjau pēc 10 gadiem būs arī Latvijā:D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man šķiet, ka Astor ir vācu kosmētikas firma. ;) mmm... cerams, jo pie mums viss nonāk ar lieeelu nokavēšanos. :D

      Dzēst
  2. Sagatavo rakstiņu par ceļojumu :)

    pati tagad dzīvojos pa Spāniju :) interesē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm.. mēģināšu. varbūt, tas arī būs nākamais raksts. ;)

      Dzēst
  3. Oooo, Astor, kaut kad sen bija pieejama pie mums, gadus padsmit atpakaļ!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. varētu būt, jo kāds man stāstīja, ka kādreiz pie mums bija arī Revlon. :)

      Dzēst
    2. Es stāstīju par Revlon :D Un Astor atceros (tolaik saucas Margaret Astor) - mans pirmais regulāri pirktais dekoratīvās kosmētikas produkts bija šīs firmas melns acu kontūrzīmulis, maksāja Ls 1,25 :D
      Revlon tirgoja Kolonnās un Cubus (jā, bija laiki, kad arī tur bija vairāki kosmētikas stendi. Astor bija atrodams Drogās, vēlāk arī jau citos medību laukos aizgājušajā veikalu ķēdē "Bohema".

      Dzēst
    3. interesanti, interesanti... būtu jau forši, ja šie kosmētikas brendi atkal atgrieztos pie mums. :)

      Dzēst
  4. Atgādina Rimmel Scandal Eyes tušas otu!

    AtbildētDzēst