otrdiena, 2013. gada 27. augusts

August favorites

Hey!
Nespēju noticēt tam, ka vēl viena vasara ir galā. Škumīgi... It īpaši mums, kas dzīvo 4 gadalaiku zemē. Drīz vien klusiem solīšiem piezagsies rudens un tad jau ziema, atkal nāksies tuntuļoties un salt. Vēe.. Labi, bet tagad vajag vēl izbaudīt pēdējās siltās dienas + rudens ir ļoti krāsains mēnesis (visādas lapas, kastaņi, zīles un tā.. :D), ā un atkal var nēsāt tās smukās berry toņu nagu lakas un lūpu krāsas. Ohh...
I can't believe that another summer has ended. So saaad... Especially for those who live in country where are 4 seasons. It's going to be autumn soon and then winter again and we will have to wear scarves, hats, heavy outdoor jackets... Yuck! Ok, but let's just enjoy the last days of summer + autumn is very colorful time of the year (leafs, chestnuts, acorns and stuff... :D) oh and also we can finally wear those beautiful berry color nail polishes and lipsticks. :D

Shiseido perfect whip sejas mazgāšanas līdzeklis - ļoti labs, maigs sejas mazgāšanas līdzeklis, perfekti der visiem ādas tipiem, neizsausina ādu, bet ļoti labi attīra to. Plašāk par to šeit.
Astor Big&Beautiful Lovely Doll skropstu tuša - ļoti iepatikās tuša. Kādreiz domāju, ka man galīgi nepatīk tās gumijoto otiņu tušas, bet šī un L'oreal gumijotiņu tuša mainīja manu priekštatu par tāda veida otiņām. Ar šo tušu var panākt gan ikdienišķu, dabīgu izskatu, gan arī dramatiskas un apjomīgas skropstas. Plašāk te.
Etude House kissful tint choux - manuprāt, šis ir perfekts lūpu produkts vasarai, it īpaši karstā laikā. Kad biju Spānijā, šis bija vienīgais lūpu produkts, ko lietoju, jo tas ir ļoti viegls uz lūpām, nav lipīgs. Tam ir tāds kā lūpu spīduma efekts, bet kad spīdums nonāk nost, tas ļoti smuki, dabīgi iekrāso lūpas rozā krāsā. Šeit bija mana atsauksme.
Organic Shop Body Desserts mandeļu, medus un piena skrubis - ahhh... esmu pilnībā iemīlējusies Organic Shop ķermeņa kopšanas produktos. Šis tiešām ir īsts deserts! Tas smaržo tik garšīgi, ka es to tiešām varētu apēst, ja nezinātu, ka tas nav ēdams. Šis ir daudz maigāks skrubis nekā tas pie kā biju pieradusi (Organic shop bambusa un sāls skrubis), taču tas tik un tā padara ādu ļooooti maigu, gludu un smaržīgu. Noteikti iesaku izmēģināt kādu no šiem deserta skrubjiem!

Shiseido perfect whip face cleanser - it's really good, gentle cleanser and it will work perfectly for every skin type, because it doesn't dry out the skin, but at the same time cleanses it very well. Here you can see more detailed review.
Astor Big&Beautiful Lovely Doll mascara - I really like this mascara a lot! I never really liked rubber mascara brushes before, but after this mascara and the L'oreal Volume million lashes mascara it has changed my mind. You can get very natural everyday look or very dramatic, voluminous lashes with this mascara. More about it here.
Etude House kissful tint choux - in my opinion this is perfect summer lip product, especially when it's very hot. When I was in Spain this was the only one lip product that I was wearing, because it's very light and not sticky at all . It has like a lip gloss effect when you just put it on, but when the gloss wears off, it leaves very nice, natural, pink tint on your lips. Here is my review on it.
Organic Shop Body Desserts almond, honey and milk body scrub - oohh... I'm totally in love with Organic Shop body care products. And this one is an absolute dessert! It smells sooooo good, if I wouldn't know that's it's not edible I would totally eat it. :D This scrub is very gentle, but still it makes your skin so soft and smooth. Definitely try out these body deserts, they are absolutely amazing! 

Izlasītā grāmata
Kad sāku lasīt šo grāmatu, domāju, ka tas būs kaut kāds klasisks vecmāmiņu romāns. Sākums tas tāds arī bija - vienmuļš, ar dīvainiem, vecmodīgiem jociņiem un galīgi neinteresants. Beigu beigās, nonākusi līdz "tai interesantajai nodaļai", es grāmatu izlasīju vienā rāvienā.
Grāmata bija par sievieti, kas pavisam jauna apprecējās it kā ar savu mūža mīlestību, taču jau būdama laulība, viņa saprata, ka viņi bija divi pretstati kā auksts un karsts, tumšs un gaišs... Taču viņa tā arī neizšķīrās no sava vīra, jo viņai vienkārši nepietika drosmes. Pēc kāda laika viņa sastapa kādu puisi, kas bija daudz, daudz jaunāks par viņu, viņi abi viens otrā kaislīgi iemīlējās. Abi vēlējās kaut kur kopā aizbēgt no visiem, taču stāsta galvenā varone, baidījās, ko par viņu padomās citi. Ko cilvēki nodomās, ka viņa - precēta sieviete, aizbēgs kopā ar daudz jaunāku puisi uz Ameriku?
Lai arī grāmata man šķita nedaudz garlaicīga, es tomēr to izlasīju līdz galam un guvu nelielu vielu pārdomām... Kāda starpība, ko par mums padomās citi? Kādēļ mēs nevaram dzīvot kā gribam?

5 komentāri:

  1. Pieļauju domu, ka šī ir lieliska grāmta. Man patīk tādas grāmtas pēc kuras izlasīšanas gribās vēl vismaz nedēļu apsēsties un padomāt par to, ko tā grāmata pastāstīja par mani pašu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti iesaku izlasīt šo grāmatu! domāju, ka tev patiks. :)
      dažreiz man patīk "pārdomu raisošas grāmatas", dažreiz lasu vieglas, jautras grāmatas - tas atkarīgs no mana noskaņojuma. :D

      Dzēst
  2. klau, tā kā, pēdējā laikā, ļoooti maz sanāk būt kaut kādos parastos kosmētikas veikalos- kur Organic shop body desserts skrubi var nopirkt?

    AtbildētDzēst
  3. oo, jā, pilnībā pievienojos viedoklim par Organic Shop skrubjiem :) pilnīgs smaržu pārdzīvojums, man šie jau rindojas uz vannas plauktiņa :))

    AtbildētDzēst