sestdiena, 2013. gada 17. augusts

TONYMOLY Intense Care Dual Effect Sleeping Pack

Hello!
Pavisam nesen vienā no saviem tukšinieku rakstiem es atrādīju šī paša produkta iztukšotu testerīti. Tas man tik ļoti iepatikās, ka es nolēmu iegādāties pilno produktu. Tā kā jau kādu laiku esmu šo krēmu lietojusi, ir laiks padalīties ar savu viedokli.
Recently in one of me empties posts I showed a used up tester of this product. I liked it so much, that I decided to buy a full product and since I have been using it for a while it's time to revile my thoughts.

Man ļoti patīk šī produkta iepakojums. Lai gan ceļošanai tas varētu būt nēerts, jo iepakojums ir diezgan liels tā kā tas sastāv no 100 ml produkta. Tilpums varētu būt mazāks, jo tā kā šis skaitās kā nakts krēms, 100 ml, manuprāt, ir krietni par daudz. Vēl man patīk ērtais pumpīša dozators, kas ļauj ērti regulēt cik daudz krēma vajag.
I really like packaging of the product. Although it's not really travel friendly, because of the big and bulky packaging. It contains 100 ml of product, which in my opinion could be a bit less, because since it's considered as a night cream I think 100 ml is toooo much. Also I really like the convenient pump dispenser, which makes it a lot easier to control how much product do I need.
Dažiem varbūt radies jautājums, kas ir sleeping pack? Sleeping pack ir ekstra mitrinošs un balinošs krēms, ko lieto uz nakti. To var lietot arī kā nakts masku un no rīta noskalot. Nevjag baidīties no vārda balinošs! :D Nē, tas neizbalinās visu ādu baltu kā papīru. Tas nozīmē, ka krēms izlīdzinās sejas toni un izbalinās pumpu atstātās rētiņas.
Krēms ir diezgan biezas gēlveidīgas konsisteces, taču to ir ļoti viegli uzklāt uz ādas. Iesūcas diegzan ilgi un kādu laiku tas ir nedaudz lipīgs. Tam piemīt tāda vecmāmiņu smarža, kas man galīgi nepatīk.
Jau kādu laiku izmantoju to kā nakts krēmu un teikšu godīgi, ja sākumā šis krēms man ļoooti patika un es tiešām redzēju lielu atšķirību starp pirms un pēc, tad tagad esmu nedaudz vīlusies... Tas BIJA mitrinošs. Iespējams mana āda pierada pie krēma, taču tas vairs nav tāds kā bija. :D Lai gan balinošs efekts noteikti ir, jo tas pilnībā izbalināja pumpu atstātās rētiņas.
To var iegādāties šeit. 

Some of you will have a question, what is a sleeping pack? Sleeping pack is extra moisturizing and whitening cream, which you have to use before you go to sleep. You can use it also as a night mask and wash it off in the morning. Don't be afraid of word - whitening! :D It doesn't mean that it's going to whiten up your face as white as a paper! NO! It's just going to even out your skin tone and it will whiten up your blemishes and scars.
It's pretty thick, gel-like consistency cream, which absorbs very slowly and it leaves a little sticky residue. It also has a weird, granny-like smell, which I'm not a fan of.
I have been using this cream for quite a while and to be honest I'm a little bit disappointed. I really liked this cream at first, but then my skin got used to it really fast and it doesn't seem to be as moisturizing as it used to be. Although it whitened my acne scars quite well. 
You can buy it here.

2 komentāri:

  1. Jā, šiem parasti ir ļoti apjomīgi iepakojumi, nezinās kā izlietot. Ir vēl viens mīnuss, es neprotu izlasīt sastāvu, piemēram! :D

    Bet nu es šajā mirklī sēžu ebay un nezinu, ko pirkt, tā izvēle ir mežonīga!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm... jā, ar sastāvu ir kā ir, bet dažiem produktiem tie ir norādīti arī angļu valodā un tos var pameklēt arī google...
      piekrītu, tā izvēle ir vienkārši milzīga un viss šķiet tik interesants, ka nezini ko izvēlēties!! ;D

      Dzēst