sestdiena, 2013. gada 21. septembris

Etude House Precious Mineral Cotton Fit BB Cream

Hey!
Šo BB krēmu iegādājās jau kādu laiku atpakaļ, taču esmu lietojusi to tikai pāris reizes un šis būs, laikam, mans pirmais korejiešu kosmētikas produkts ar kuru esmu neapmierināta un vīlusies. Taču visām pienāk pirmā reize, vai ne! :D
This BB cream I actually bought a while ago, but I have used it just a few times, because I'm really disappointed in it. And this is actually my first Korean product that I'm disappointed, but you know there is always a first time for everything! :D

Etude House Precious Mineral kolekcijā ir 5 BB krēmi, vissjaunākais no tiem ir tieši Cotton Fit, pats pirmais bija All Day Strong, bet pats populārākais ir Bright Fit BB krēms. Pats interesantākais, manuprāt, ir BB Dation krēms, kam klāt nāk speciāla vibrējoša ierīce ar kuru vajag arī uzklāt BB krēmu. Vēl ir arī Sun BB, kam ir visaugstākais SPF 50.

Etude House Precious Mineral line has 5 BB creams, the first one was the All Day Strong BB cream, the last one is the Cotton Fit, but the most popular one is Bright Fit BB cream. The most unique one, in my opinion, is BB Dation cream, which comes with special vibrating device, which you have to use for applying BB cream. And there is also Sun BB, which has the highest SPF 50. 
Iepakojums ir diezgan piemīlīgs, balts ar visādiem spīgulīšiem un tā.. Tam ir pumpītis, kas vienmēr ir liels, liels pluss, jo ar to var labāk izkontrolēt cik dadz produkta vajag un tas ir daudz higēniskāks. Iepakojums satur 60g produkta un tas maksā apmēram Ls 9. Tam ir 3 krāsu izvēle un SPF 30.
The packaging is really cute, it's white and it has a lot of sparkles... Also it has a pump, so it's really convenient and hygienic. So it contains a 60g of product for about 20 dollars or 10 pounds. it has 3 colors in selection and SPF 30.
Un tagad par BB krēmu. Konsistence tam ir diezgan patīkama un zīdīga, lai gan to ir nedaudz grūti izlīdzināt, tam piemīt matēts, pūderveida finišs. Man ir krāsā W13 jeb natural beige, kas ir otrā pēc nummura. Tonis it kā or ok, be tas tomēr vairāk velk uz dzelteno nokrāsu, bet BB krēms labi saplūst ar manu sejas toni. 
Man patīk tekstūra, man patīk smarža, taču es galīgi nēesmu pilnīgi matēto krēmu fane. Šis tik šausmīgi izcēle pat vismazāko sausumiņu uz manas sejas. Es mēģināju visu, gan labi mitrināt ādu pirms BB lietošanas, gan veikt sejas pīlingu - NEKĀ! Tas vienkārši neder sausai ādai, taču meitenēm ar taukainu ādu, šis, manuprāt, būtu lielisks BB krēms, it īpaši lieliski tas izskatās video un fotogrāfijās. ;)

And now let's talk about BB cream itself! It has good consistency, very silky texture, although it's quite hard to blend it. I have it in color W13 natural beige, which is second color. The color is ok, but it has a yellow undertone, although BB cream blends pretty well with my natural skin tone. 
I like texture, I like smell, but I'm just totally not a fan of matte finish. This one accentuated every single dry patch that I had. I tried everything - scrub, moisturize my face before, just everything... It just doesn't work well with dry skin, but for those who have oily skin it just will be perfect and also this BB cream looks very well in photos and video. ;)
(M-Maybelline Dream Fresh BB, S-Skin79 Pink BB cream, E-Etude House Cotton Fit BB)
Es veicu nelielu eksperimentu un noskaidroju, cik labi šis BB krēms kontrolē sejas spīdumu. Jo lielāks taukainais riņķītis apkārt BB (t.s. cik daudz krēms izdala eļļu), jo sliktāk tas kontrolēs spīdumu. Šajā ziņā tas nav ne slikts, ne arī labs, tas ir viduvējs.
To var iegādāties šeit.

Here I did a little experiment and found out how well this BB cream controls the excess face shininess. :D So  the bigger oil ring around the cream, the worse it will control the shininess. In this case it's neither bad, neither good, it's average.
You can buy it here.

4 komentāri:

  1. Man kaut kā pagaidām neviens korejiešu BB nav iekritis sirdī, man tomēr pierastākie ir mūsu, eiropiešu, varianti par BB un parastie tonālie krēmi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ja godīgi, tad es vēl vispār nēesmu atradusi savu īsto un perfekto BB/tonālo ne eiropiešu, ne korejiešu... :/

      Dzēst
    2. Iesaku pamēģināt CC krēmu (korejiešu variantu),jo eiropiešu BB un CC krēmi,ir nekas vairāk par tinted moisturizer.

      Dzēst
    3. mhm, pilnībā piekrītu tev!! ;)
      man vairāk patīk BB nekā CC, jo BB ir lielāks coverage. :D

      Dzēst