svētdiena, 2013. gada 27. oktobris

October favorites

Hey!
Oktobris ir mans mīļākais rudens mēnesis, kad sāk palikt nedaudz vēsāks, koku lapas iekrāsojas raibās krāsās, apkārt plosās rudens vējš un debesis ir drūmi apmākušās. Rudenim noteikti ir savs šarms.
Aiz stūra gaida Novembris - noslēpumains un tumšs.
October is my favorite autumn month, it starts to get colder, leafs are getting more colorful, the wind is blowing and sky gets gloomy. Autumn has it's own charm. November mysterious and dark is waiting right around the corner.

Aussie Aussome Volume kondicionieris - man ir ļoti smalki mati, tāpēc es vienmēr ļoti uzmanīgi izvēlos kondicionierus, jo lielākā daļa no tiem padara manus matus pliekanus un smagnējus. Šis kondicionieris gan tā nedara, mati paliek viegli ķemmejami, zīdīgi, maigi un dzīvīgi. Tam piemīt īpatnēja (ne visiem tā varētu patikt), spēcīga smarža (nedaudz atgādina Lush veikala smaržu), kas ir diezgan noturīga un to var just līdz pat nākošajai matu mazgāšanai.
Organix Macadamia Oil mitrinošā matu maska - oooh dievinu! Lietoju vienu reizi nedēļā, jo lietojot to biežāk, mati paliek pat pārāk mīksti un tos ir grūti ieveidot. Ļoti labi mitrina matus, nogludina tos un padara tos tīīīīīk mīkstus. Ā un tā arī forši smaržo - pēc konfektēm!!! ;D
Bioderma Cicabio krēms - pilnībā tika galā ar manu zvīņojošo un sauso sejas ādu. Yay! Patīkpatīkpatīk, noteikti rudens-ziemas must have! Taču, ja ar to nedaudz pārspīlē, dienas laikā, seja paliek nedaudz spīdīga.
Maybelline Color Whisper (440 - orange attitude) - kas teica, ka rudenī nedrīkst nēsāt spilgti oranžas lūpu krāsas? Lapas oranžas, ķirbji oranži, lūpas oranžas.. Aha! Super tonis rudenim + tā ir arī ļoti mitrinoša!
Rimmel Stay Matte pūderis - nav pats matējošākais pūderis, tas tā kā seju padara dabīgi matētu (ja jūs saprotat, ko ar to es domāju :D), taču savu darbu dara labi un matē ādu uz ~2-3h + tam piemīt arī neliela sedzamība un cena ir vienkārši smieklīgi (it īpaši tagad uz atlaidēm).

Aussie Aussome Volume conditioner - I have really fine and flat hair, so I choose my conditioner carefully, because a lot of them weight down my hair, but this one doesn't do that and it makes my hair very silky. It also has a very interesting, unique smell (not everyone may like it) that stays in your hair for a really long time The smell kind of reminds me Lush shop. :D
Organix Macadamia Oil moisturizing hair mask - oooh love it!! I use it once a week, because if you use it more, it makes your too silky and it's a lot harder to style it. It moisturizes very well and makes the hair very silky and smooth aaand it also smells very nice - just like candy! ^^
Bioderma Cicabio cream - I had very dry and flaky skin, but this miracle treatment made my skin amazing! Yay! I loooooove it, it's definitely autumn-winter must have! But if you put it too much, it can make your face a little bit shiny through of the day.
Maybelline Color Whisper (440 - orange attitude) - who said that you can't wear bright orange lips in the autumn? Leafs are orange, pumpkins are orange and lips are orange too... Aha! Perfect color for autumn + it's very moisturizing! ;)
Rimmel Stay Matte powder - it's not the best mattifying powder it kind of leaves face naturally matte (if you know what I mean by that :D), but it does the work very well and matifies the face for ~2-3h + it has a little bit of coverage and it's not cakey. 

Izlasītā grāmata
Šo grāmatu moku jau vairāk kā mēnesi un esmu tikusi tikai nedaudz vairāk par pusi. Ehh... Man patīk Kolīnas Makkalovas romāni, bet šis... Šis ir diezgan garlaicīgs. Vāka noformējums, nosaukums - tas viss šķiet iespaidīgi un baisi, bet "neskati grāmatu pēc vāka", jo sižets, manuprāt, ir parāk garš un izstaipīts. Esmu pieradusi, ka romāniem parasti ir daudz tēlu, bet šeit to ir vienkārši nenormāls skaits, tāpēc, laikam, šis kriminālromāns man nelikās tik ļoti baudāms, jo milzīgajā tēlu gūzmā, visi pavedieni sajuka un saputrojās.
Principā sižets jau ir interesants - labaratorijā atrasts gabalos sadalīts meitenis līķis, darbaholiķis policists un slimais maniaks, bet kaut kas mani tomēr neaizķēra.
Mocīšu grāmatu līdz galam, bet šīs pašas sērijas grāmatas 2. un 3. daļu nelasīšu.

P.S. Ja kādam interesē, tad es papildināju savu "Kā apkarot pumpas?" rakstu.

4 komentāri:

  1. Aussie matu produktus bieži redzu, bet kaut kā roka neceļas viņus nopirkt un pamēģināt!

    Grāmata nu dien izskatījās interesanta, bet kā saka izskats ir maldinošs! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es gribētu, lai aussie būtu pieejami pie mums Latvijā, jo šo nopirku, kad biju Spānijā. :)

      Dzēst
  2. Tas oranžais ,manuprāt, ir tieši laikā rudens! Superīgs tonis! ;)

    maskas aromāts nav apnicīgs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, oranžais tonis, manuprāt, ir visrudenīgākā krāsa kāda vien var būt! :D
      nē, pagaidām vēl ne :)

      Dzēst