ceturtdiena, 2014. gada 2. janvāris

Innisfree Mineral Melting BB Cushion

Hey!
Šī ir jauna sensācija Dienvidkorejā! :D Bija BB krēmi, tad CC krēmi, tagad cushion (turpmāk saukšo tos par kushioniem :D). Tie ir jaunas ēras BB/tonālie krēmi, Dienvidkorejā tos sauc par revolūcionāriem produktiem beauty nozarē. Tā kā man vienmēr ir paticis izmēģināt visu jauno, es nolēmu to iegādāties un izmēģināt!
This is a new sensation in Korea! :D There were BB creams, then CC creams and now cushions! They are new eras BB/foundation creams, they are called revolutionary product in beauty field! Since I love trying out new things, I decided to give this BB cushion a chance!

Kas tas ir?
Tātad, vienkāršiem vārdiem sakot, tas ir sūklis piesūcināts ar BB krēmu, CC krēms vai tonālo, iepakots kompaktā iepakojumā ar spoguli, pluss katram kushionam komplektā nāk "air puff" jeb gaisa sūklītis ar kuru arī ir jāuzklāj šis BB/CC/tonālais kushions.
Pirmais šāda tipa produkts parādījās no firmas Iope, tad parādījās tāds pats produkts no firmas Leneige un tālāk modes kliedzienam sekoja arī daudzas citas firmas - Hera, Etude House, Innisfree u.c.
What is it?
It is kind of like a sponge full with BB cream/CC cream or foundation. It has very compact packaging with mirror and special air puff to apply your product.
The first company that came out with this kind of product was Iope, then Leneige and then other companies like Etude House, Innisfree, Hera, Holika Holika also came out with cushions.
Sākumā es tiešām nesapratu to jezgu ap kushioniem. Taču jo es vairāk ieklausījos beauty blogeru lieliskajās atsauksmēs, jo vairāk es to vēlējos izmēģināt. Man tas tiešām likās kaut kas neparasts un interesants!
Es izvēlējos BB kushionu no Innisfree.
At first I didn't really understood this obsession with BB cushions, but the more I was listening to beauty blogger ravings, the more I wanted to try it out. It truly seemed something interesting and unique to me!
The one that chose is from Innisfree.
Iepakojums ir kompakts. Nav pārāk liels un smags, tādēļ ja ir vajadzība, to droši var ņemt līdzi rokassomiņā. Laba izmēra spogulītis, air puffs (mazgājams), plastmasas atverams/aizverams vāciņš starp produktu un sūklīti, lai nevairotos baktērija.
The packaging is very compact. It's not too big, heavy and bulky, so if you need, you can totally take it with you in your bag. It has a good size mirror, plastic lid that protects the product from bacteria and air puff (washable).
Tas sastāv no 15g produkta. Maksā ~13 euro jeb ~20 dolārus. 
Šis BB kushions sola:
izlīdzināt sejas toni (vieglas sedzamības);
aizsargāt no ultravioletajiem stariem (SPF50+/PA+++);
kontrolēt sejas spīdumu;
atsvaidzināt sejas ādu;
ilgnoturīgs;
mitrinošs;
kompakts un viegli paņemams līdzi.
Izklausās pēc brīnumprodukta, vai ne? :D

It contains 15g of product. Costs about 13 euros or 20 dollars.
This BB cushion claims to:
even out the skin tone (light coverage);
protect from ultraviolet radiation with SPF50+/PA+++;
control shine;
fresh feeling while applying ;
long lasting;
moisturizing;
compact.
Seems like a wonder product, right? :D
Te var redzēt pašu interesantāko BB kushiona daļu. Īpašs sūklis piesūcināts ar produktu. Tas sastāv no tādām kā sīkām poriņām no kurām arī nāk laukā produkts. Viegli uzspiežot uz sūklīti ar air puff no tā iznāk produkts, kas pielīp, bet neiesūcās gaisa sūklīti. Ehh.. Cerams, es jums nesajaucu galvu ar visiem šiem sūklīšiem... :D
Here you can see most interesting part of the BB cushion. It is special sponge full with the product. It has kind of like those little pores of which the product comes out. Lightly tapping with air puff you get the product out and it sticks to air puff, but it doesn't soak through it.
Man ir pats gaišākais pieejamais tonis.
I have the most lightest shade available.
Šis ir tas īpašais air puffs. Tas neiesūc produktu, līdz ar to kushiona lietošana kļust daudz ekonomiskāka. Tas ir arī viegli mazgājams - siltā ūdenī ar ziepēm.
This is the special air puff. It doesn't soak in the product, so it doesn't wastes the product. It is also easily washable with warm water and soap.  
Te var redzēt kā to mazgāt!
Here you can see how to wash it!

Kas man patīk:
viegli lietojams;
kompakts;
laba sedzamība;
kontrolē sejas spīdumu līdz ~3h (bez pūdera);
SPF50 (būs super labs vasarā).
Nepatīk:
grūti dabūjams, jāpērk internetveikalā;
dīvaina smarža.
Es īsti nespēju izskaidrot, kas ir tik īpašs šajā produktā, bet tas padara manu sejas ādu ļoti svaigu, starojošo un izskatās it kā es nebūtu lietojusi nekādu kosmētiku, lai gan tam ir pietiekoši laba sedzamība. Pluss tas lieliski kontrolē sejas spīdumu, es pat esmu atteikusies no pūdera!
Mana atzīme 5/5!!!!!

What I like:
easy to use;
compact;
good coverage;
controls shine very well ~3h (without powder);
SPF50 (especially good for summer).
What I dislike:
hard to get, have to buy online;
weird smell.
I don't really know what is it, but this product makes my skin really fresh, radiant and it looks like I don't have any makeup on, although it still has pretty decent coverage. Plus it controls shine very well, I don't even use powder anymore!!!
My rating 5/5!!!!

15 comments:

  1. I keep hearing all these BB cushions have a weird smell! I bought an APIEU make your own cushion case so that I can use my own BB cream, but it's so strange I wonder why they make it smell medicinal...I wonder if it's really all that different from their regular BB cream hah.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. yes, I also noticed that, so weird~!!
      ooh I really like APIEU BB cushion concept!! and does it still makes your BB cream smell weird? :D

      Dzēst
  2. Skatos, ka ASV šis vēl nav tik populārs.. Smalkajos veikalos tāds ir dabūjams no Amore Pacific, bet $60... Pasālīti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patiesībā gan Etude House, gan Innisfree ir pieejamākās cenas kompānijas, kas ir zem Amore Pacific vadības, tā kā gan jau viņi savā starpā ir kaut kādā ziņā vienādi. :D

      Dzēst
  3. Nē, nu man tagad vajag!

    Izlabo mani, ja es kļūdos, bet vai tas nevarētu būt kaut kas pa vidu starp "uzputotiem" tonāliem - jaunāis MF vai tml. dream mousse un kompakto tonālo līdzekli?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. haha, man tieši tāpat bija, kad redzēju pirmās atsauksmes par cushion. :D
      nē, tas nav putots, tas ir šķidrs. tā kā sūklis piesūcināts ar parasto - šķidro BB. ;)

      Dzēst
    2. Aha, rūpīgāk ieskatījos bildēs, ko tik neizdomā! :)

      Dzēst
  4. nu ļoti interesants produkts. mani gan biedē toņi - tonālo es toč internetā nespēju nopirkt - visi par tumšu manam ekstra bālumam :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm.. nu parasti korejiešu kosmētikai gaišie toņi ir tiešām gaiši. ;)

      Dzēst
  5. Ok, šis izskatās tiešām pamēģināšanas vērts- būs jāmeklē cietm kur pasūtīt... Ir kkādi labāki varianti kur skatīties?? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pasūtīju no http://beautynetkorea.com, tad vēl var no http://cosmetic.jolse.com un ebay arī ir!! ;)

      Dzēst
  6. tiešām kaut kas interesants un jauns!! ideja interesanta, tas gan , bet es nezinu vai tādu vēlos mēģināt uz savas sejas . Laika mman vajag vairāk atsauksmes , lai es uz ko šādu parakstītos. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. internetā ir vesela kaudze ar šāda tipa produkta atsauksmēm. ;)

      Dzēst
  7. Ko tik neizdomā.. principā jau zināms produkts pasniegts jaunā veidā un palēnām aiziet :) Laba biznesa ideja :D

    AtbildētDzēst