trešdiena, 2014. gada 1. janvāris

Jaunumi/News!

Hello!
Vispirms vēlos visiem novēlēt laimīgu Jauno gadu, lai visas jūsu vēlmes un ieceres piepildās!!! ^^
Tā kā decembrī biju ļoti aizņemta un nogurusi, es uz veselu mēnesi pametu savu blogu novārtā. Mani ne tikai bija pametusi iedvesma, bet nebija īsti arī produktu par kuriem būtu vērts uzrakstīt atsauksmi... 
Tā vai tā iedvesma ir atgriezusies, sakrājušies dažādi interesanti jaunumi un atsauksmju vērti produkti! Kā arī savā īpašumā esmu ieguvusi jaunu fotokameru, tādēļ beidzot manas produktu atsauksmes kļūs nedaudz kvalitatīvākas. Tagad mācos kā ar visu to rīkoties - makro režīmi, apgaismojums, power zoomi un viss pārējais man ir ļoti svešs, tāpēc es cenšos to visu iemācīties pašmācības ceļā. :D Redzēsim, kā būs! :)
Pirmais rakstiņš no manis gaidāms jau rīt!
First of all I want to wish you a happy New Year!!! ^^
Since I was really busy and tired in December, the whole month I neglected my blog. Not only inspiration left me, but I didn't had any products worth a review.
Anyhow my inspiration has returned! I have some news to tell you and I also collected a few new products to review. Also I have got a new camera, so I hope that my reviews will get more qualitative. Now I learn all about macro regimes, lighting, power zooms and more, because I don't know anything about that kind of stuff, so I try to learn it all by myself. :D Well see how it goes!! :)

10 comments:

  1. Man tas pats, laika nebija blogs mēnesi tukšs bija, bet tagad ķeršos pie lietas!
    Laimīgu tev 2014! ;)

    AtbildētDzēst
  2. Laimīgu arī tev jauno 2014. gadu! :) Prieks, ka esi atpakaļ! Patīk tavs blogs, ar interesi to lasu! :)
    http://leldeeee.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  3. Laimīgu Jauno gadu!

    Gaidīsim jaunus rakstu no Tevis! :)

    AtbildētDzēst