svētdiena, 2014. gada 19. janvāris

Tukšinieki #7

Sveiki!
 
Krāju, krāju, beidzot nolēmu, ka, laikam, ir jātiek vaļā no šīs atkritumu kaudzītes. Šoreiz visai daudzveidīga produktu miskaste - sejas, matu kopšanas līdzekļi, kosmētika u.c. ^^


1. Garnier Simply Essentials divfāžu kosmētikas noņēmējs - šis vēl ir vecais iepakojums. Ir ok, lieliski noņem visāda veida lainerus un noturīgās lūpu krāsas, taču man nepatīk kā tas noņem tušu - tā kā nobirdina to. Nezinu, nu it kā ir labs, bet esmu atradusi citu acu kosmētikas noņēmēju, kas man patīk vairāk (par to nākošajā rakstā).
2. Shiseido Perfect Whip sejas attīrošais līdzeklis - patika, taču uz beigām apnika. Ļoti maigs, tbet lieliski attīra ādu, domāju, ka varētu patikt tiem, kam ir sausais sejas ādas tips.
3. Bioderma Sebium attīrošas sejas skrubis - sejai bija pārāk ass un man pat liekas, ka no tā man parādījās vēl vairāk pumpas, tāpēc izlietoju to dekoltē zonai.
4. Tonymoly Sleeping Pack - Lietoju, kad mana ādu jutās ļoti sausa un tāda "nedzīva", bet pārsvarā to izlietoja mana mamma. Viņai patika, man ne īpaši - baigi trekns tomēr. Šeit atsauksme.
5. Isana nagu lakas noņēmējs - ir labs, bet baigi slikti smaržo. :D
6. Garnier Mineral dezodorants - patīk.
7. Garnier Intense Care Shea Butter roku krēms - mans mīļākais roku krēms, mitrinošs un labi smaržo, ātri iesūcas un nav pārlieku trekns.
8. Essence Lashes Go wild skropstu tuša -  lēta, melna un kuplinoša, ļoti patika.
9. Garnier Intense Care Shea Butter lūpu balzāms - patika, forši smaržo un labi mitrināja.
10. Maybelline Popstick (30 - pink lollipop) - ļoti dabīgs lūpu produkts. Bieži lietoju vasarā, kad vēlējos kaut kādu uz krāsu uz lūpām, bet negribējās nēsāt smagās lūpu krāsas.
11. Lush Seanik jeb neptūns sausais šampūns - ēe, šis laikam, ir mans trešais Lush šampūns. Man patīk!! Taču nolēmu nedaudz uzpauzēt! ;D Atsauksme šeit.
12. Bioderma Sebium Global - patīk, pašlaik lietoju katru rītu un esmu ļoti apmierināta. Šeit atsauksme.
13. Catrice All around concealer - lietoju tikai divus toņus - zaļo un vidējo miesas krāsas toni. Īsti līdz galam tā nav izlietota, bet ilgu laiku to jau nebiju lietojusi un domāju, ka tā ir palikusi veca, vāciņš arī lūzt nost, tāpēc tai ir laiks iet. ^^
14. Visādi paraudziņi no Etude House, Skinfood un Missha. Viss patika, izņemot Skinfood Grape Cell BB krēms - tāds riktīgi dzeltens un konsisntence nekāda.

1 komentārs:

  1. Daudz izlietotā :) Es sev ļoti ļoti gribu viskaut ko no Biodermas. Draudzenei tik liels effekts no šīs kosmētikas.

    AtbildētDzēst