pirmdiena, 2014. gada 28. aprīlis

Tukšinieki #9

Sveiki!
 
Ir sakrājies vēl viens tukšinieku bariņš un man ir laiks atrādīt, kas tad man patika vai nepatika, ko es pirkšu atkārtoti, bet ko atstās veikalu plauktos! ^^
1. Eucerin Dermo Purifyer sejas mazgāšanas līdzeklis - patika, nesen nopirku otru iepakojumu. Tas ir ļoti maigs, bet tas satur salicilskābi, kas cīnās pret ādas nepilnībām, nesatur smaržu, ļoti šķidras konsistences.
2. Nivea losjons kosmētikas noņemšanai - jau trešais iepakojums! Patīk, taču nākošreiz domāju izmēģināt kaut ko līdzīgu tikai no citas firmas.
3. Organix macadamia oil mitrinošā matu maska - patika un domāju pirkt atkārtoti uz tuvākajāj atlaidēm Drogās, jo par pilnu cenu tomēr negribas to iegādāties. Lieliska, mitrinoša maska, diezgan specifiska smarža, taču man tā patika.
4. Tonymoly Appletox peeling krēms - it kā patika, taču atkārtoti nepirkšu, jo nekādus īpašus rezultātus neredzēju, taču to ir vērts iegādāties iepakojuma dēļ vien!! :D Šeit ir atsauksme.
5. PinkUp vaska strēmeles - izlietoju 4 iepakojumus (satur 16 vaska strēmelītes), kas pietika abām kājām. Man patika, noteikti pirkšu atkārtoti, lieliski pielīp pie matiņiem, nav tā kā tas Veet vasks, kas galīgi nav sāpju vērts! :D Ā, starp citu, Multilukss veikalos ir atlaides uz šo vasku līdz 30. aprīlim maksā tikai ~0.50 centus!!!!! ;)
6. Maybelline Colossal volum express skropstu tuša - patīk, vienmēr pērku, kad nezinu kādu tušu gribu. Uz šo bieži ir atlaides, tai ir klasiska birstīte, laba noturība, tā nebirst un nesmērejas.
7. Astor Big&Beautiful Lovely Doll eye opening skropstu tuša - hmm, sākumā patika, taču līdzko tā palika nedaudz sausa, tā izskatījās vienkārši briesmīgi! Atsauksme šeit.
8. Essence All about matt birstošais caurspīdīgais pūderis  - ahhh es dievinu šo produktu un pats skumjākais ir tas, ka Essence ir izņēmuši to no sortimenta! :( Kāpēēēc? Tas taču ir tik lielisks! Padara ādu gludu un matētu visas dienas garuma!
9. Garnier Intensive 7days roku krēms - patīīīk, esmu pirkusi to neskaitāmas reizes un pirkšu vēl. Glābiņš manām sausajām rokām!
10. Bioderma Cicabio - vēl viens glābiņš manai sausajai ādai! Pirku atkārtoti un domāju, ka pirkšu vēl kamēr mana āda būs izslāpusi pēc laba mitrinoša un nomierinoša krēma.
11. L'Oreal Elvital Fibralogy kondicionieris - biju ļoti skeptiska, taču tas patiešām padarija manus matus kuplākus, pietiekoši mitrinošs, taču ziemas periodā es to noteikti nelietotu, jo tad gribas kaut ko treknāku.
12. Nivea Essential Care lūpu balzāms - nekas īpašs, atkārtoti nepirkšu.
13. Essence 24/7 nagu lakas bāze - patīk, jo pasargā nagus no dzeltenības un nogludina tos.
14. Visādi paraudziņi no Missha un Etude House - visi patika! ;)

5 komentāri:

  1. Organix Macadamia sen jau gribu izmēģināt, bet jā, bez atlaides tā cena diezgan paliela.
    Par Maybelline colossal un Biodermas Cicabio 100% pievienojos un ceru, ka tos nekad neizņems no apgrozības :))

    AtbildētDzēst
  2. Vaska strēmeles izskatās labas, nopirkšu! :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par ieteikumu ar vaska strēmelēm, noteikti jādodas pakaļ, ja vēl ir. :)
    Starp citu, tas Essences pūderis ir tieši tāds pats tikai presētā versijā no jaunā sortimenta papildinājuma..

    AtbildētDzēst
  4. Arī es saku paldies par ziņu par strēmelēm! Baigais lētucis. :]
    man ļoti patīk Organix šampūns un kondicionieris no šī pašas līnijas.

    AtbildētDzēst
  5. Organix Macadamia uz maniem matiem īsti nedeva nekādus baigos rezultātus, tomēr, labāk izmantoju Giovanni matu maskas, tur vienmēr ir labs rezultāts :) Pērku gan iekš www.iherb.com sanāk lētāk! Atlaižu kods KUM079 :)

    AtbildētDzēst