svētdiena, 2014. gada 5. oktobris

What's in my everyday makeup bag?

Hey!
Dīvainā kārtā lieta, kas man katru rītu uzlabo noskaņojumu un motivē mani doties ikdienas darīšanās ir mana kosmētikas somiņa. :D Katru rītu no-nezin-kaut-kā es pārvēršos par kaut ko. :D Tas ir patiecoties tam, kas atrodas šajā makeup somiņā. ;)

Šo makeup somiņu no Victoria's Secret izmantoju ikdienā, kad no rīta dodos pie spoguļa uzklāt kosmētiku. Nenēsāju šo makeup somiņu līdzi, ja vēlies redzēt, ko es ikdienā nēsāju savā somā, tad kliko šeit. 
Kā jau var redzēt šajā bildē, ikdienā es nelietoju daudz kosmētikas, dažreiz acu ēnas nomainu tikai uz laineri, taču pēdējā laikā pārsvarā lietoju Essence acu ēnas (05 - to die for) ar acu zīmuli no Essence (15 - bling bling) un, protams, arī skropstu tušu, kas bieži vien mainās, bet pašlaik tā ir Maybelline The Colossal Volum Express. 
Šī mazā, smieklīgā, sadauzītā ēna ir no Essence eyebrow stylist komplekta, kur ir 2 uzacu ēnas, tumšāko lieto mana mamma, bet gaišāko lietoju es. 
Mans mīļākais caurspīdīgais pūderis no Innisfree, šeit ir arī atsauksme. 
Šī ir jau otrā Skin79 BB krēma pudelīti. Dievino šo BB un nekas, ko esmu mēģinājusi no tonālajiem/BB krēmiem nav salīdzināms ar šo, visvisvislabākais! ;D Ļoti veca atsauksme šeit. 
Mana mīļākā acu ēnu četrotne no Essence. Lietoju visas trīs ēnas, izņemot matēti brūno. Manuprāt, pietiekoši pigmentētas un noturīgas + superīgā E.l.f. acu ēnu bāze, kas palīdz acu ēnām noturēties visas dienas garumā!! ;)
Pašlaik šīs ir manas vismīļākās lūpu krāsas - L'oreal Caresse lūpu krāsa (atsauksme šeit, tikai cits tonis), Catrice Ultimate Shine lūpu krāsa (šeit), Essence Longlasting lūpu krāsa.

5 komentāri:

  1. Skaista somiņa! :) Mans kosmētikas maciņa saturs ir līdzīgs, ikdienā arī izvēlos brūnas ēnas, tikai melno acu zīmuli. Šeit nav bronzeris/vaigu sārtums, tos neizmanto?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. izmantoju, bet ne pārāk bieži, jo darba dienās man ir tikai 10 minūtes, lai uzklātu kosmētiku. ;)

      Dzēst
    2. Es tevi saprotu, pēdējā laikā izvēlos pagulēt ilgāk nevis krāsoties.. jāsaņemās :)

      Dzēst
  2. Nice :) Tāds minimums, pilnīgi pietiekams, bet izskatās tik tik maz :))

    AtbildētDzēst