pirmdiena, 2015. gada 2. februāris

Eylure Katy Perry lashes

Hello!
Stockmann rudens trakajās dienās iegādājos šīs skropstas ar domu, ka katrai meitenei ir jabūt vismaz vienam neīsto skropstu pārim. Izdomāju izveidot atsauksmi ar ieteikumiem, kā visērtāk tās lietot.
In one of the sales I got these false eyelashes just because I thought that every girl should have at least one pair of false eyelashes. I decided to make a review about these and some tips on wearing and applying them.

Ja nemaldos, tad bez atlaidēm tās maksā apmēram 6 eiro un tās var iegādāties Stockmann veikalā. Toreiz, kad pirku tās ar atlaidm bija iespēja iegādāties tikai 1 veida - Oh honey! skropstas. Iepakojumā ir iekļauta arī līme un pamācība.
If I remember correctly than they cost about 6 euros, but since I got mine on sale they got only one type - Oh honey! lashes. They also included instruction manual and adhesive. 
Skropstām ir caurspīdīga skropstu līnija, kas izskatās daudz dabīgāk nekā, ja tā būtu melna, kā arī tā nav pārāk stūraina, nēelastīga, to var lieliski piemērot savai acs formai.
The lash band is translucent so it looks much more natural than if it would be black, also it's not too stiff, so you easily fit to your own eye shape.
 
 Skropstas ir sadalītas tādos kā kušķīšos, kas piedod lielisku kuplumu, skropstu garums palielinās no acs iekšējā līdz ārējam kaktiņam. Skropstas ir mīkstas un kopumā izskatās tādas kā pūkainas (labā nozīmē :D), nav pārāk plastmasīgas.
Lashes are divided in those little parts which makes them much more thicker, they have more flared look which means that lashes grow longer from inner to outer eye corner. They are quite soft and all in all look sort of fluffy (in a good way :D), they are not too plastic.
Daži ietikumi to uzklāšanai:
uzklāj līmi plānā kārtiņā uz skropstu līnijas
ļauj līmei nedaudz nožūt, savādāk, ja liksi uzreiz, tad vari izsmērēt savu acu makeup
nedaudz piever acis, kad tās uzliec
kad uzliec skropstas pieturi pie ārējā un iekšējā stūra, jo tieši tie parasti atlīmējas
Some tips for applying:
put a glue in a thin layer on a lash band
let the glue dry a little bit, because other wise it's going to mess up your makeup
look down when you are applying them
when you have applied them hold the outer and inner corner, because those are the parts that usually don't really stick so well

12 comments:

  1. Skropstiņas pie aizvērtām acīm izskatās pasakaini. :)

    AtbildētDzēst
  2. Man arī šīs bija :) Vienas no foršākajām un dabiskākajām skropstām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jāa, pilnīgi gribas vēl kaut kādas eylure skropstas izmēģināt. :)

      Dzēst
  3. Cik skaisti izskatās! Gluži kā tādai lellei :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tāds iesācēja jautājums- kā tās pēc tam noņem? Un līdz cik lietošanas reizēm tādas skropstas ir? Gribētos pamēģināt.

      Dzēst
    2. tās var noņemt ar parastu acu kosmētikas noņēmēju. principā tās var lietot tik ilgi kamēr nesāk krist ārā makslīgo skropstu kušķīši. :)

      Dzēst