svētdiena, 2015. gada 1. februāris

Tukšinieki #14

Sveiki!
Kārtējais tukšinieku apkopojums, šoreiz esmu izlietojusi daudz iepriekš nepieminētus produktus.
1. Dove oxygen moisture kondicionieris - šampūns no šīs sērijas man patika daaaudz vairāk, jo kondicionieris nebija pietiekoši mitrinošs, cik es to gribētu, tāpēc tieši šo kondicionieri atkārtoti nepirkšu, iespējams, izmēģināšu dry oil versiju.
2. Dove Oxygen moisture šampūns - ļoti jauks, maigs, attīrošs šampūns, nesausina matus + piedod arī nedaudz solīto kuplumu. Noteikti iegādāšos vēlreiz.
3. Olive way roku krēms - dievinu šo roku krēmu, absolūts favorīts. To vajag pavisam nedaudz, taču tas lieliski mitrina rokas un padara tās ārkārtīgi maigas. Diemžēl to var iegādāties tikai Grieķijā.
4. Spīduma absorbējošie papīrīši - patīk, lietoju tos kadru dienu, šos es dabūju par brīvu, pērkot korejiešu kosmētiku.
5. Dove go fresh dušas želeja (gurķu un zaļās tējas aromāts) - Dove ir manas mīļākās dušas želejas, jo tās nesausina ādu un tām ir milzīgs aromātu klāsts. Šo es parasti pērku vasarā, jo tai piemīt ļoti svaiga, viegla smarža.
6. Eucerin Dermo Purifyer - absolūti mīļākais sejas mazgāšanas līdzeklis - maigs, lieliski attīra ādu, satur salicilskābi, kā arī ar to var noņemt arī sejas kosmētiku. Iegādāšos atkārtoti.
7. Innisfree no sebum mineral powder - mīļākais caurspīdīgais pūderis, jo nesatur talku, bet lieliski matē, tikai žēl, ka nav pieejams pie mums un tam ir mazs tilpums. Šeit ir atsauksme.
8. Maybelline Fit me pūderis - metu ārā gandrīz pabeigtu, jo vairs īsti nepatīk, tā kā tagad lietoju tikai caurspīdīgos pūderus, tie izskatās daudz dabīgāk.
9. Maybelline Big eyes skropstu tuša - viena no mīļākajām tušām, lieliski kuplina, tikai tā ātri izžūst.
10. Maybelline master precise kontūrlīnija - patika un principā tā vēl nemaz nav izžuvusi, taču aplikātora galiņš ir palicis tāds ļogains un ar to ir grūti uzzīmēt precīzu līniju.
11. Eucerin acute lūpu balzāms -  šausmīgs lūpu balzāms. Maksāja kaut kur 6 eiro, bet jēga pilnīgi nekāda, tiklīdz tas pazūd no lūpam, tās uzreiz paliek sausas. Fui!
12. Essence studio nails kutikulu krēms - patika, lieliski mitrināja kutikulas un jauki smaržoja.
13. Keune so pure moroccan argain oil - mīļākā matu eļļa, jo tā lieliski uzsūcas matos, mitrina un nogludina tos. Lieliski derēs plāno matu īpašniecēm.
14. Organic shop organic jojoba&sandal pēdu krēms - patika, lieliski uzsūcās un mitrināja + maksā ļoti lēti, tikai smarža tāda ne visai.
15. Dalacin T - pretpupmu līdzeklis, metu ārā, jo beidzies derīguma termiņš. Atsauksme šeit.

2 komentāri:

  1. Arī man Maybelline Big eyes skropstu tuša ir viena no mīļākajām, patīk produkta formula un birstītes, it īpaši apakšējo skropstu. :)

    AtbildētDzēst