pirmdiena, 2015. gada 13. aprīlis

Missha Perfect Cover BB cream

Čau!
Esmu mēģinājusi daudzus BB krēmus, taču savu perfekto joprojām nēesmu atradusi, tādēļ arī slavenais Missha perfect cover BB krēms beidzot ir ticis izmēģināts un novērtēts!
I have tried quite a lot of BB creams, but I'm still looking for my perfect one, so I have finally tried out the popular Missha perfect cover BB cream.

Missha perfect cover BB krēms ir pieejams 3 toņos, es iegādājos visgaišāko NO. W13. Ir iespējams iegādāties mazo iepakojumu, kas satur 20ml BB krēma un maksā ~6 dolārus, savukārt lielais iepakojums satur 40ml un maksā ~12 dolārus.
Missha perfect cover BB cream is available in 3 shades, I got the lightest one NO W13. You can get the small version of BB which has 20ml of product for ~6 dollars or big version which has 40ml of product for ~12 dollars. 
Iepakojums ir ļoti vienkāršs, manā izpratnē ne visai pievilcīgs :D, taču tas, protams, nav galvenais. Lielajam iepakojumam klāt nāk arī pumpītis.
The packaging is really simple, in my opinion not very cute, but obviosly that's not the primary thing. The bigger version has pump.
Necerēju daudz, kad iegādājos šo BB, jo esmu pieradusi pie sava mīļākā BB no Skin79, taču kopš esmu nopirkusi Missha BB krēmu, Skin79 nēesmu lietojusi, jo Missha man pat ir ļoti iepaticies. 
I didn't expected much when I got the BB cream, because I love my Skin79 BB, but ever since I got the Missha cream, I haven't really used the Skin79 one. 
 
Tam ir ļoti dabīgs pārklājums un tonis perfekti der sniegbaltītēm (kā es :D). Vienīgais, kas man nepatīk šajā BB, ka tas ir šausmīgi spīdīgs un turas labi, ja 3-4h.
I really like the Missha BB cream, because it has very natural coverage and the shade siuts perfectly for me, the only down side for this BB cream is that it makes my face very shiny and it lasts only for about 3-4h.
 
 Kopumā man ļoti patīk šis BB krēms un es to noteikti iesaku tiem, kas vēlas dabīgu, mitrinošu, gaiša toņa BB krēmu. Taukainam ādas tipam šis BB krēms galīgi nederēs, jo burtiski noslīdēs no ādas. Dodu 4 margrietiņas no 5!!! :)
In conclusion I really like this BB cream and I recommend it to those who want light coverage, moisturizing and light shade BB cream. I don't recommend it to oily skin type, because it's just going to slide off your face. I give this one 4 daisies out of 5!!! :) 

5 komentāri:

  1. Man no bb krēma no skin 79 iekaisa tā seja, ka sametās vienās ūdeņainās pumpās! Tik ekstrēmi nekad nav bijis! Mātei kad iedevu - viņai viss ok... interesanti, vai tik viņi neliek klāt citrona ekstraktus vai ko tādu- jo no tiem man ir alergija.. Gribētos jau izmegināt Missha bet bail ka noķeršu mega alerģiju :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. interesanti... katram tas ir ļoti individuāli. man gan nekad nav bijusi alerģiska reakcija. tad jau tev jabūt uzmanīgai ar šiem BB krēmiem. ;)

      Dzēst
  2. Man šis arī nepatika :( Arī alerģiskas reakcijas novērotas- sarkani izsitumi un jau minētās pumpas. Uz sejas gan uzvedās samērā komfortabli.

    AtbildētDzēst
  3. Eh, man pēdējā laikā pamatīgas vilšanās ar visiem bb kremiem, koriģējošajiem kremiem. Klājas slāņaini un visi ir par dzeltenu :((

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es arī esmu ievērojusi, ka daudziem BB ir dzeltens apakštonis. :/

      Dzēst