ceturtdiena, 2015. gada 30. jūlijs

L'oreal Infallible lip gloss

Hello!
L'oreal ir nācis klajā ar jauniem, inovatīviem lūpu spīdumiem, ir laiks apskatīt un pārbaudīt vai tie tiešām ir tā vērti?
L'oreal has brought out new, innovative lip glosses, it's time to try them out and see are they really worth it?

L'oreal  Infallible ģimenei ir pievienojušies jauni lūpu produkti, kas sola noturību 24h garumā un lūpu mitrināšanu 5h garumā. Kolekcijā ir 12 dažādi toņi un 3 dažādi efekti - matēts, krēmīgs un mirdzošs. Viens lūpu spīdums maksā apmēram 7 eiro.
L'oreal Infallible has new members to their family - lip products, that claim to last 24h and moisturize your lips for all 5h. There are 12 colors in collection and 3 different kind of finishes - matte, cream and glossy. Each costs about 7 euros.
Tonis ar numuru 404 - Raspoutine-me ir skaists oranžīgi sarkans tonis, kas tik ļoti skaisti izskatītos uz iedegušas ādas (ja vien šī vasara nebūtu mūs pievīlusi...) un zilām acīm. Superīgs tonis vasarai! Šim ir matēts finišs un noturība ir fenomenāla, ja ne 24h, tad nu 8h, kas ir pilna darba diena, pilnīgi noteikti!
Color with a number 404 - Raspoutine-me is beautiful orangy red tone, which would look sooo perfect with a little bit of tan an blue eyes... Such a perfect color for summer! This one has matte finish and it lasts absolutely amazing, maybe not fully 24h, but 8h for sure!
Visiem jaunās paaudzesm L'oreal Infallible lūpu spīdumiem ir ļoti interesants, inovatīvs aplikātors, kas pielāgojas lūpu formai un to ir ļoti ērti lietot.
All new L'oreal Infallible lip glosses have interesting and innovative applicator, which adjusts to your lip shape and it's really easy to use it.
Tonis ar numuru 407 - Smoke me up ir TAS tonis rudenim/ziemai. Skaists, piesātināts, spilgts ogu tonis, pilnīgi gribas to apēst!! Arī šim ir matēts finišs un noturības ziņā tas ir tik pat izcils, krāsa saglabājas arī pēc ēšanas.
Color with a number 407 - Smoke me up is THAT tone for autumn/winter season. Beautiful, saturated, bright, berry color, I just want to eat it!! This one also has matte finish and it's super long lasting, it stays on even after eating.
Tonis ar numuru 110 - I got the power ir krēmīgs finišs, tas izskatās ļoti dabīgi un ir piemērots ikdienas gaitām, šis noteikti ir viens no tiem lūpu spīdumiem, kas allaž atrodas manā somiņā.
Color with a number 110 - I got the power has a cream finish and it looks very natural, perfect for every day look, this is one of the lip glosses that is always in my handbag.
Visi pieejamie toņi ir ļoti skaisti un, man šķiet, jebkura varēs atrast sev piemērotāko, kā arī cena šiem lūpu spīdumiem ir ļoti adekvāta. Tie ir ļoti krēmīgi, klājas uz lūpām vienmērīgi un padara lūpas gludas un mitrinātas.
All colors that are available are very beautiful and I think everybody can find color that they like. They are very creamy, goes on very smoothly and evenly onto your lips, also they are very moisturizing.
Neviens no lūpu spīdumiem, ko es izmēģināju nav mani pievīlis un es noteikti iesaku tos izmēģināt arī tev. Dodu visas 5 margrietiņas par šiem brīnišķīgajiem L'oreal Infallible lūpu spīdumiem! 
I liked all the lip glosses that I tread and definitely recommend them to everybody. I give 5 out all 5 daisies to these beautiful L'oreal Infallible lip glosses!

4 komentāri:

  1. Patīk, ļoti patīk! :) Par pārsteigumu pat tas 404 izskatās ļoti labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. par 404 es arī sākumā šaubijos, bet tas izskatās lieliski :)

      Dzēst