svētdiena, 2015. gada 16. augusts

Isana Young kolekcija

Sveiki!

Pavisam nesen Drogas veikalos parādijās jauna sejas kopšanas kolekcija no Isana, kas ir domāta pusaudžiem un jauniešiem, izmēģinot dažus produktus, nolēmu padalīties ar saviem iespaidiem.

Isana Young kolekcija piedāvā dažāda tipa sejas kopšanas produktus dažādiem ādas tipiem:
Zilā līnija (Active Clear) - paredzēta taukainai, problemātiskai ādai ar noslieci uz aknes veidošanos.
Zili/sarkanā līnija (SOS Clear)- piedāvā dažādus produktus, kas paredzēti tieši pumpu apkarošanai SOS gadījumos.
Rozā līnija - paredzēta jaukta tipa ādai un jūtīgai ādai.
Zaļā līnija - domāta jaukta tipa ādai ar noslieci uz piņņu un komedonu veidošanos.
Vēl tiek piedāvāti arī dažādu aromātu dezodoranti un piemīlīgs roku krēms.



Visiem Isana Young ir ļoti saprātīga cena, cik pamanīju, tad nekas nemaksā dārgāk par 3 eiro, kas ir ļoti jauki, jo esot pusaudzim/jaunietim ir daudz kas cits uz ko gribas tērēties. :D Visiem produktiem ir ļoti vienkāršs, bet jauks iepakojums, pēc krāsām var atrast tos produktus, kas paredzēti katram sejas ādas tipam.
Pats interesantākais fakts, ko pamanīju tikai, kad sāku lietot produktus ir tas, ka visu, izņemot, laikam, roku krēmu un dezodorantus, var lietot arī vegāni, jo tie nesatur nekādus dzīvnieku izcelsmes produktus un netiek testēti uz dzīvniekiem!! Super! Nekad iepriekš vēl nebiju manījusi masu tirdzniecības veikalos vegāniem paredzētus kosmētikas līdzekļus. Nezinu īsti, kāpēc tā priecājos, jo pati neesmu vegāne, bet tas mani ļoti pārsteidza! :D
Es izmēģināju produktus no zaļās līnijas, kas domāti jaukta tipa ādai ar noslieci uz piņņu un komedonu veidošanos. Izvēlējos tieši šos produktus, jo to sastāvā ir augļskābes un mana āda tās dievina! Būtu pavisam jauki, ja to sastāvā nebūtu alkohola, bet iespējams taukainai pusaudžu ādai, tas varētu patikt... Tie smaržo ļoti patīkami un svaigi! 
Roku krēms ir jauks papildinājums šai kolekcijai. Piemīlīgs iepakojums, ne pārāk liels, to var iemest arī skolas somā. Smaržo diezgan saldi, taču brīnumainā kartā man patīk šis aromāts. Tūbiņā tas smaržo spēcīgāk, nekā uz rokām.
 
Šos mini "plāksterīšus pumpām" vēlējos izmēģināt jau sen, jo kā jau jūs zinat, kādu brīdi es aizrāvos ar korejiešu kosmētikas līdzekļiem un šāda tipa "plāksterīši" pumpām tur ir ļoti populāri, tikai es tā arī nekad tos nenopirku un neizmēģināju, jo man likās, ka šāda tipa produkti man nederēs. 
Taču izmēģinot šos, es biju ļoti pārsteigta, jo tie tiešām strādāja, nebija tā, ka pumpa pārgāja uzreiz, bet tā noteikti samazinājās. Šo ir jālieto uz nakti, jo tam ir jāiedarbojas 8-10h, taču es teiktu, ka ja vajag, tad tos var lietot arī pa dienu, jo tie ir pavisam neredzami un atceros, ka korejieši lika pāri tiem pat kosmētiku. Nezinu, vai tas strādā, taču būtu interesanti izmēģināt. To sastāvā ir salicilskābe, kas mani ļoti iepriecina, jo lai tā darbotos tai ir jāatrodas uz ādas vairākas stundas.
Kopumā produktiem, ko izmēģināja no Isana Young kolekcijas, dodu 4 margrietiņas no 5. Atņemot margrietiņu par alkoholu, kas atrodos dažos no produktiem, taču dodu lielu + par cenu un vēl vienu + par to, ka tie der arī vegāniem!!!

7 komentāri:

  1. ieinteresēja tie plāksteri. arī taukaina ar noslieci uz pinnēm āda. vasarā alko klātbūtn ir ok, izņemot acu zonu, tur cenšos skatīties sastāvu.

    AtbildētDzēst
  2. Vegan zīmīte ir arī Superdrug (varbūt gan ne visiem) produktiem.
    Dažas lietiņas no šiem šobrīd iemēģinu, man vēl nekā slikta nav ko teikt, nevar jau uz nezin-ko cerēt par tādu demokrātisku cenu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ooo, nekad nebiju manījusi!
      tieši tā, par tādu cenu, šie strādā pat ļoti labi! ;)

      Dzēst
  3. Man ļoti patika tā attīrošā maska, no šīs sērijas. Pietika 4x un vai nu man seja nomierinājusies vai arī tas ir maskas nopelns, bet tiešām ir kļuvis labāk. :)

    AtbildētDzēst
  4. ooo... tie plāksteri mani tiešām uzrunāja... būs jāpaskatās :)

    AtbildētDzēst