svētdiena, 2015. gada 20. septembris

Maybelline tonālo krēmu kauja

Sveiki!

Veikalu plašajā piedāvājumā ir pieejami simtiem dažādu tonālo krēmu. Taču kuru, lai izvēles, kurš ir īstais? Šoreiz vēlos jums pastāstīt par tonālajiem krēmiem no Maybelline, kuri ir mani mīļākie, kuri ne, kurus es ieteiktu, kurus atstātu veikala plauktus.

Pirms es ķeros klāt pie atauksmēm, vēlos pieminēt, ka mans ādas tips ir jaukts - sausi vaigi, taukaina T-zona. Izvēloties tonālo krēmu, vienmēr ir jāņem vērā savs ādas tips, jo tieši tas ļaus atrast vispiemērotāko tonālo krēmu. 
Maybelline Superstay Better Skin
Cena - apmēram 12 eiro
SPF - 20 (vislielākais SPF starp Maybelline tonālajiem krēmiem)
Solījumi -mitrināt, uzlabot sejas stāvokli, noturība 16h garumā, piemērots normālai, kombinētai, sausai ādai
Klājums - šo tonālo bija ārkārtīgi viegli uzklāt, tas lieliski saplūda ar ādu, kā arī to bija viegli iztušēt. Visvairāk mani priecēja tas, ka tas neakcentēja sausos pleķīšus, kas rudens/ziemas sezonā ir ļoti aktuāls jautājums. Šis lieliski klājas gan ar pirkstiem, agn arī ar beauty blender.
Tekstūra - nav pārāk šķidrs, vidējas konsistences, uz ādas nav smagnējas tonālā krēma sajūtas.
Sedzamība - es teiktu, ka šis ir vidēja klājuma tonālais krēms, to var arī uzklāt līdz pat augstai sedzamībai, bet ikdienas gaitām ar vienu slāni man pilnīgi pietika, lieliski nomaskēja visas ādas nepilnības un tumšos lokus, pēc papildus korektora man neprasījās.
Finišs - šim tonālajam krēmam piemīt dewy (kaut kas starp spīdīgu un matētu finišu), svaigs finišs. Taukainai un kombinētai ādai, es ieteiktu tomēr piepūderēt un nostiprināt T-zonu.
Noturība - tā kā man ir taukaina T zona, spīdums sāka parādīties kā jau parasti, pēc apmēram 4h, līdz ar to, es teiktu, ka šī tonālā krēma noturība maksimums ir 8h.
Atzīme - Dodu 4/5, jo principā šis tonālais krēms piepildīja gandrīz visus solījumus un man likās vispiemērotākais no tiem, kurus izmēģināju. 
Maybelline Dream Matte Mousse
Cena - apmēram 9 eiro.
SPF - 15
Solījumi - viegls klājums, nenosprosto poras, nesatur smaržvielas, 100% matēts efekts, piemērots normālais, taukainai, jutīgai ādai.
Klājums - to patiešām bija ļoti viegli uzklāt, taču vienīgā problēma ir tas, ka ar to ļoti ātri bija jāstrādā, jo tas ātri iesūcās ādā un līdz ar to, to bija grūti izsmērēt.
Tekstūra - nav šķidrs, ļoti vieglas, gaisīgas tekstūras tonālais krēms, taču uzklājot to uz ādas, man likās smags un pēc tā uzklāšanas, man uzreiz to gribējās noņemt.
Sedzamība - domāju, ka šis var būt gan vieglas, gan vidējas, gan arī ausgtas sedzamības tonālais krēms, atkarībā no tā, kā to uzklāj. Neiesaku šo uzklāt ar pirkstiem, labāk izvēlēties beauty blender vai jebkāda veida sūklīti.
Finišs - manuprāt, tam nav 100% finišs, ja nu vienīgi to piepūderē.
Noturība - ievēroju, ka ar visiem tonālajiem krēmiem, kas sola matētu finišu, mana āda vienmēŗ sāk niķoties un spīdums parādās burtiski pirmās stundas laikā. Līdz ar pirmo spīdumu, tonālais sāk arī lēnām pazust, jo dienas gaitā man nav laika atjaunot savu makeup.
Atzīme - šis man galīgi nepatika, jo tas galīgi nederēja manam ādas tipam, kā arī nepiepildīja savus solījumus, dodu 2/5. 
Maybelline Dream Satin Liquid
Cena - apmēram 12 eiro.
SPF - 13 (vismazākais no visiem Maybelline tonālajiem krēmiem)
Solījumi - gaisīga, šķidra formula, viegli plūst pār ādu, padara poras nemanāmas.
Klājums - to bija viegli uzklāt un iztušēt, nekādas problēmas tas nesagādāja. Poru ziņā, gan īsti nepiekritīšu, jo nekādas drastiskas izmaiņas es nepamanīju, izskatījās tieši tāpat kā ar visiem tonālajiem krēmiem.
Tekstūra - nav pārāk šķidrs, vidējas tekstūras.
Sedzamība - vidējas sedzamības tonālais krēms, to ir viegli uzklāt gan ar sūklīti, gan ar pirkstiem. Lieliski nomaskēja ādas nepilnības un tumšos lokus, neizmantoju papildus konsīleri.
Finišs - viegls, satīna, dewy finišs, taukainai un kombinētai ādai iesaku piepūderēt T-zonu.
Noturība - šis man šķita diezgan līdzīgs Superstay Better Skin tonālo, nekas īpašs noturības ziņā, pēc apmēram 3h parādījās sejas spīdums, līdz ar to noturība maksimums 6-8h stundas.
Atzīme - šis tonālais krēms man likās viduvējs, nekāds wow, bet nekas arī slikts, tāpēc dodu 3/5. 
Maybelline Fit Me
Cena - apmēram 10 eiro
SPF - 18
Solījumi - dabisks klājums, piemērots normālai, sausai ādai.
Klājums - šo bija ārkārtīgi viegli uzklāt gan ar pirkstiem, gan ar sūklīti, lieliski slīdēja pār ādu, neatstājot nekādus pleķus, nepieķeras klāt sausajiem pleķīšiem. 
Tekstūra - ļoti vieglas un šķidras tekstūras, šim ir gēlveida bāze.
Sedzamība - vieglas līdz vidējas sedzamības tonālais krēms. Ja ir vēlme pēc lielākas sedzamības, uzklājot, iesaku izmantot pirkstus, taču vieglākai sedzamībai var izmantot sūklīti. Ar vienu slāni, nenosedz visas āda nepilnības, tāpēc man prasījās pēc paildus korektora.
Finišs - šī tonālā krēma finišs man patika visvairāk, tas ir viegls, dewy finišs, āda izskatās ļoti svaigi un veselīgi.
Noturība - lai arī spīdums parādījās tikai pēc kādām 5h, noturības ziņā šim es dotu kādas 6h.
Atzīme - Dodu 4/5, jo tas piepildīja visus solījumus, kā arī šķita vispiemērotākais manas ādas tipam. 
Maybelline Dream Fresh BB
Cena - apmēram 7 eiro
SPF - 30
Solījumi - nomaskē nepilnības, izgaismo, padara ādas toni vienmērīgu, mitrina, izlīdzina, piešķir mirdzumu, nesatur eļļu, aizsargā no saules. Uh, cik daudz!!
Tekstūra - ārkārtīgi šķidras konsistences.
Sedzamība - ļoti vieglas sedzamība, būtiskas ādas nepilnības nenosedz, noteikti prasās pēc papildus korektora gan šādai-tādai pumpiņai un tumšajiem lokiem.
Finišs - spīdīgs, taukainai, kombinētai ādai noteikti vajag piepūderēt T-zonu.
Noturība - šim BB krēmam noturība galīgi pieklibo, tas pat nevar izturēt normālu darba dienu, maksimums 3-4h, par karstu dienu vispāŗ nerunāsim.
Atzīme - Es teiktu, ka par spīti tam, ka šis BB krēms solīja daudz un es biju ļoti skeptiska, ka tas spēs piepildīt pat pusi, es teiktu, ka vienīgais solījums, ko tas nepiepildīja ir sakarā ar ādas nepilnību nomaskēšanu. Taču domāju, ja tev ir laba sejas āda, kā arī, ja tā ir sausa vai normāla, tad šo es noteikti iesaku! Dodu 3/5. 
Maybelline Dream Pure BB krēms
Cena - apmēram 7 eiro
SPF - 15
Solījumi - nomaskē apsārtumu, mitrina, matē, novērš pumpu rašanos, izlīdzina, padara ādas toni vienmērīgu, nesatur eļļu, aizsargā no saules
Tekstūra - nav tik šķidrs kā Dream Fresh BB, taču šis arī ir vieglas konsistences
Sedzamība - salīdzinot šo, ar Dream Fresh BB, šim ir nedaudz lielāka sedzamība un, iespējams, nelielu apsārtumu šis spēs nosegt, taču būtiskām ādas nepilnībām noteikti būs nepieciešams korektors.
Finišs - es teiktu, ka šim ir līdzīgs finišs kā Fit Me tonālajam krēmam, āda izskatās ļoti veselīga, taču taukainai un kombinētai ādai noteikti būs vajadzīgs pūderis.
Noturība - Pure BB  ir nedaudz lielāka noturība nekā tā līdziniekam Dream Fresh BB, varbūt tas varētu izstiept līdz pat 6h.
Atzīme - šis man patika daudz labāk nekā Dream Fresh, liels pluss par salicilskābi sastāvā, taču bēdina fakts par nieka SPF 15, kas ir burtiski nekas. Dodu 4/5.
Kopumā no visiem Maybelline tonālajiem un BB krēmiem, ko es izmēģināju, vispiemērotākais man šķita Maybelline Superstay Better Skin (ja man ir sliktā ādas diena - izsitumi, tumšie loki utt.) vai arī Maybelline Fit Me un Dream Pure BB krēms, ja man neprasās pēc lielas sedzamības.

6 komentāri:

  1. maybelline sanāca pamēģināt tikai ar paraudziņiem, protams, ar ne īstajiem toņiem, bet vienīgais, kas patika, bija viegls klājums, par pārejo sajūsmā nebiju. man taukaina āda.
    kam tad atdotu 5/5? nevienam no šeit minētajiem šādu atzīmi neredzēju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. no šiem izmēģinātajiem 5/5 nevienam nedotu, jo joprojām esmu 100% uzticīgi savam Skin79 BB krēmam :)
      ja vēlies, tad šeit var izlasīt atsauksmi http://goo.gl/mtJGkE

      Dzēst
  2. Redz cik daudz nosaka ādas tips- man atkal ir dehidratēta āda un better skin nenormāli izcēla pirmās krunciņas un visus sausos pleķīšus un slikti izlīdzinājās, bet turējās gan labi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti, ādas tips ir pats galvenais kritērijs!! ;)

      Dzēst
  3. Better skin uz mans ādas bija milzīga izgāšanās. Pleķaisn un nezin kāds palika. Vēl no dažiem cilvēkiem esmu dzirdējusi līdzīgas atsauksmes. Tā kā tas noteikti ir riskants pirkums. Pārējos neesmu mēģinājusi, pēdējos gadus "sēžu uz" Bourjois tonālajiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, atkal pierādās, ka tas, kas der vienam, otram atkal neder :) man pēdējā laikā ļoti iepaticies jaunais L'oreal Infallible tonālais

      Dzēst