svētdiena, 2016. gada 14. augusts

L'oreal True match Highlight

Hello!

Kā jau mēs visas zinām pašlaik viens no lielākajiem modes kliedzieniem kosmētikas industrijā ir strobbing jeb sejas izgaismošana, tādēļ L'oreal ir nākuši klājā ar jauniem izgaismotājiem.

Iepriekš izgaismotājus lietoju reti, kā arī ieskatoties savā kosmētikas atvilktnē pamanīju, ka man nemaz nebija neviena kārtīga izgaismotāja, tāpēc man bija interesanti paeksperimentēt ar šiem jaunajiem L'oreal izgaismotājiem. 
L'oreal piedāvā 2 dažādus toņus - siltu un vēsu. Man visvairāk iepatikās šis Rosy Glow. Pūderi pēc tekstūras ir maigi, viegli klājas, pigmentēti. Siltais izgaismotājs uzlabo persiku vai dzelteno nokrāsu siltos ādas toņos. 
Otrs piedāvātais tonis ir Icy Glow. Aukstā toņu izgaismotājs uzlabo dzeltenos, persiku, rozā vai zilos toņus, sniedzot neitrālu ādas toni. Komplektā nāk ļoti parocīgs spogulītis un otiņa. Katrs izgaismotājs maksā apmēram 12 eiro.
Tumšākās paletes nokrāsas ar otiņu var uzklāt zem vaigu kauliem un gar deguna malām. Paletes gaišākos toņus uzklāj pa deguna centru tieši virs vaigiem- veselīgam mirdzumam.
Nezinu vai īpaši veiksmīga bilde, jo diemžēl man nav tik labas kvalitātes fotoaparāts ar ko varētu noķert to skaisto izgaismotāja efektu uz vaiga kauliem. Labajā pusē ir Rosy Glow, kreisajā Icy Glow.

2 komentāri: