otrdiena, 2017. gada 27. jūnijs

Biovene black peel off mask

Čau!
Kā jau zināms, jau kādu laiku melnās plēvīšu maskas ir īsts hīts. Tās bija ļoooti pieprasītas Latvijas skaistumkopšanas tirgū. Un nu tad pavisam nesen Drogās ir parādījušās Biovene melnās peel off maskas.

Tūbiņā ir 100ml produkta, kas noteikti pietiks ilgam laikam, jo uzklājot masku to nevajag klāt pārāk biezā slānī, tā kā būs ļoti ilgi jāgaida, kad tā nožūs. Cenu konkrēti neatceros, bet, manuprāt, bija ap 10 eiro. Pati maska ir ļoti ķēpīga, tāpēc jauzmanās nenosmērēt drēbes, dvieļus utt. 
Melnā nolobāmā sejas maska Biovène darbojas kā netīrumu magnēts! Tā palīdz cīnīties ar pūtītēm, pinnēm un plankumiņiem. Sejas maska no ādas notīrīs vides radītos toksīnus un citus netīrumus. Dabīgie ekstrakti nomierina ādu, palīdz tai atgūt dabisko mitruma līdzsvaru. Āda kļūst maiga, bet poras acīmredzami samazinās. Bambusa ogles izvelk un absorbē netīrumus, kas 100–200 reizes pārsniedz to svaru. 
Pirms uzklāt masku, āda noteikti ir jāsagatavo. Vispirms ir jāļauj poram atvērties, ieet dušā/vannai vai uzlikt uz ādas siltu, mitru dvielīti vai izmantot tvaika vanniņu. Pēc tam uzklāt masku, vidējā slānī, lai to būtu viegli noņemt nost (ne pārāk plāna), bet nedrīkst likt ārī pārāk biezu slānu, jo maska ilgi žūs. Ļaut maskai nožūt apmēram 30 minūtes. Nolobīt un nomazgāt seju.
Teikšu godīgi efekts nebija tāds, kā to rāda video. Maska nedaudz nostrādāja tikai uz deguna :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru