pirmdiena, 2017. gada 4. septembris

Catrice jaunumi

Hey!
Man rudens vienmēr asociējās ar jaunu sākumu, arī makeup kompānijas nāk klajā ar jaunām rudens/ziemas kolekcijām. Arī šoreiz Catrice mani pārsteidz ar ļoti interestiem makeup jaunumiem.

 Catrice šķidrais lūpu pūderis ir ļoti interesants produkts. Lūpas šķiet iemērktas metāliskā pūderī: Šķidrais lūpu pūderis pārliecina ar ilgnoturīgu un maksimāli matējošu efektu. Ārkārtīgi noturīgs. Pieejams 6 toņos.
 Glam&Doll skropstu tuša ar tumši melno, ūdensnoturīgo tekstūru, rada mākslīgo skropstu efektu, pateicoties ieliektajai lokanajai birstītei un Glam&Doll laineris ir Inovatīvs, elastīgs filca veida un tulpes formas kontorzīmulis ūdensnoturīgiem, ilgnoturīgiem un piesātināti melniem acu kontūras stiliem.
Catrice re-touch korektori ir ar vidēju sedzamību trīs krāsu koriģējošos toņos - katrs līdzsvaro specifiskas ādas nepilnības, saglabājot krāsas koriģēšanas principus, lai nodrošinātu nevainojumu sejas ādu. Mitrinošs līdz 18 stundām.  
Uzacu paletē ir veidošanas vasks, kā arī divi pūderi, lai uzacīm piešķirtu matējošu vai trendīgi mirdzošu efektu. Komplektā iekļauts dubultais aplikators. Ļoti ērta, klasiska uzacu palete. Catrice ultimate matt lūpu krāsa ir ar pilnīgu matētu efektu, garantē intensīvu pārklājumu un patīkamu sajūtu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru