pirmdiena, 2017. gada 23. oktobris

Maybelline rudens jaunumi

Sveiki!
Pavisam nesen veikalos parādījās Maybelline rudens jaunumi, kas noteikti ir aizķēruši ne tikai hroniskos beauty mīļotāju sirdis, bet arī tos, kuri kosmētiku lieto  tīri rutīnas pēc.

Negaidīts jaunums no Maybelline ir amster blush palete, kas satur 3 skaitus vaigu sārtumu toņus - maigo, ikdienas koralli, spilgto, ballīšu rozā un noslēpumaino vakara lillā toni. Komplektā nāk arī apbrīnojams izgaismotāja tonis. Super palete! Satur visus vajadzīgos toņus. Noteikti ieteiktu tieši šo vaigu sārtumu palete kosmētikas iesācējiem un ne tikai... 
Toņi ir ārkārtīgi pigmentēti, tāpēc cajag pavisam nedaudz. Pirms uzklāšanas no birstītes jānopurina liekais pūderis un ar vieglu roku jāuzklāj sārtums uz vaigiem. Klājas viegli, neatstāj pūderainu efektu un nekur nepazūd dienas laikā.
Neko daudz negaidīju no šiem jaunajiem lūpu produktiem - Maybelline SuperStay Matte Ink, taču cik ļoti es biju nepareizi domājusi!! Esmu absolūti absēsta ar šo Maybelline jaunumu. Pēc šo lūpu laku lietošanas vairs nespēju iedomāties lietot kaut ko citu.

Tās ir ļoti noturīgas (turas uz lūpām pat līdz 10h!!!), nesmērējas, nesausina lūpas, patīkami smaržo, ir ļoti pigmentētas. Principā viss, ko jebkura sieviete vēlās savā lūpu krāsā!! Kā arī toņu izvēle ir lieliska, no gaišā nude līdz piesātināti asinssarkanajam. Mani mīļākie toņi ir 10 - dreamer, 15 - lover un 20 - pioneer.
 
Ērts, mīkst aplikātors ļauj lūpu uzklāt precīzi pa lūpu līnijai un tik pat viegli aizpildīt visu lūpu formu. Tumšos toņus tomēŗ iesaku likt ar otiņu, tā kā tie vienmeŗ prasa īpašu precizitāti. 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru