svētdiena, 2013. gada 28. aprīlis

Aprīļa favorīti

Čau!
Beidzot, beidzot Latvijā oficiāli ir iestājies pavasaris! Tagad es vairs nevaru sagaidīt, kad sāks parādīties zaļās lapas un plaukt smaržīgie ceriņi. Pavasaris vīīī! Anyway te būs mani šī mēneša vismīļākie un vislietotākie produkti:

Escada cherry in the air smaržas - šīs ir manas absolūti mīļākās smaržas, es esmu vienkārši apsēsta ar tām. Diemžēl es nevarēšu īsti labi raksturot šīs smaržas, jo lai arī kā vienmēr cenšos noķert kādu noti no sarežģītās smaržu buķetes, vienīgais, ko es varu pateikt: "Ooo, tas gan labi smaržo!" Tomēr loģiski, ka galvenā nots ir ķirši, taču tā nav tā pretīgā, sintetiskā ķiršu smarža. Šeit var uzzināt nedaudz vairāk par smaržām.
Iwostin attīrošai gēls taukainai, jūtīgai ādai - lietoju to visu mēnesi un esmu ļoti apmierināta. Pie dīvainās - tējas koka eļļas smaržas esmu pieradusi un man tā pat sākusi patikt. Padara ādu gludu, ļoti labi attīra, bet nesausina.
Rimmel fruity nagu lakas - viss, kas bija uz maniem nagiem šājā mēnesī. Šīs abas krāsas ir vienkārši perfektas  pavasarim. Konkrētāk par abiem produktiem te.
Garnier miraculous eļļa matiem - kopš sāku lietot šo produktu es esmu sapratusi, cik ļoti mani mati iepriekš bija sausi, spuraini un nepabaroti. Savukārt tagad tie ir spīdīgi un viegli ķemmējami. Katru reizi pirms matu mazgāšanas bagātīgi ieziežu to matos un rezultāts ir acīmredzams - gludi, spīdīgi un veselīgi mati.
Maybelline master precise acu laineris - dievīga otiņa! Galvenais iemesls kādēļ es mīlu šo produktu ir tikai un vienīgi otiņa, tā ir ļoti gara un smalka, ar to var uzzīmēt perfektu, smalku līniju. Taču, kas man īsti nepatīk šajā produktā ir tas, ka es vēletos, lai krāsa būtu daudz piesātinātāka un man nevajdazētu katru reizi pārvilkt līniju., kā arī, man šķiet, ka šis laineris jau pavisam drīz izžūs. 

Izlasītā grāmata
Es vienmēr esmu vēlējusies izlasīt "Parfīmu", jo ap to vienmēr vija noslēpumainu, mistisku, baismīgu auru. Mana māsa vispār teica, ka tā īsti nēesot piemērota grāmata manam vecumam (tuliņ būs 17 gadi), taču es tomēr par spīti visam nolēmu izlasīt "Parfīmu". Teikšu godīgi, es biju gaidījusi kaut ko daudz baismīgāku, pretīgāku, jo patiesībā grāmata bija mēreni pretīga. :D Tur nebija nekā tāda "akmansdievs es vairs nevaru lasīt šo grāmatu!" Stāsts bija interesants, es noteikti neko tik šīzīgu iepriekš nebiju lasījusi, taču kā jau es iepriekš minēju - gaidīju kaut ko vairāk.
Grāmata bija par smaržu apsēstu jaunekli, kas neprātīgi meklēja savu perfekto aromātu, tādēļ nogalināja sievietes, kas pēc viņa domām labi smaržoja. Man patika, ka grāmatā tik detalizēti bija aprakstītas visas smaržas, tas  tiešām lika aizdomāties, ka pasaulē ir neskaitāms daudzums aromātu, kurus mans deguns nespēj sajust (un labi vien ir, ka tā). ^^
Ā jā, beigas bija vispretīgākā un negaidītāka daļa grāmatā!

9 komentāri:

  1. Parfīms ir viena no iemīļotākajām grāmatām^^

    AtbildētDzēst
  2. Grāmatu neesmu lasīju, bet filmu gan noskatījos. Diemžēl neatceros kā beidzās filma, tāpēc nemācēšu teikt vai tāpat kā grāmatā. :)
    Ja preizi saprotu, tās ir jaunās Escada smaržas?:)

    AtbildētDzēst
  3. Filma bija interesanta, taču beigas man likās briesmīgas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nēesu redzējusi filmu, noteikti būs jānoskatās. :)

      Dzēst
  4. Lasīju "Parfīms" krievu valodā...daži momenti bija tik spēcīgi un precīzi aprakstīti, ka likās tas viss notiek man apkārt ))) Filma arī ir laba..bet vairāki momenti ir laisti garām...

    AtbildētDzēst
  5. Man arī šausmīīīgi patīk jaunās Escada, galīgi ne tādas kā citas šī zīmola smaržas. Bet visu laiku attur info, ka tās ir ļoti nenoturīgas, tāpec tikai uzpūšu jau kuro reizi veikalā un baudu. Sāk likties, ka nenoturēšos un iegādāšu :D kā Tev ar noturību?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man ar noturību viss ir kārtība. protams, nav tā, ka es jūtu tās līdz vakarm, bet tās skaitās kā tualetes ūdens nevis smaržas, tāpēc noturība tām nebūs ilga. ;)

      Dzēst