otrdiena, 2013. gada 7. maijs

Lush cieto šampūnu duelis

Sveiki!

Nezinu, kapēc man tāds kareivīgs noskaņojums pēdējā laikā, bet jūs sagaida vēl viens duelis. :D Šoreiz, manuprāt, dāāaudz interesantāks. Bungu rīboņai skanot, iepazīstināšu jūs ar abiem cīnītājiem:

1. 3 mēnešus atpakaļ 2. Tagad

Jau iepriekš rakstīju (šeit), cik ļoti man patīk seanik šampūns. Es to izlietoju līdz pat pēdējam gabaliņam. Tas lieliski putoja un attīrīja, pēc tā lietošanas, mati bija ļoti svaigi un smaržīgi, kā arī ilgāk palika tīri. Lai gan sākumā man likās, ka tas ir maigāks nekā parastie šampūni, es šaubījos, jo pēc pāris nedēļu lietošanas mani mati kļuva ļoti sausi, taču ar to var veiksmīgi tikt galā, lietojot piemērotu kondicionieri. Visumā šis ir mans vismīļākais šampūns, ko es jebkad esmu lietojusi!
Tagad es lietoju kadiķi jeb jumping juniper cieto šampūnu, kas ir domāts taukainiem matiem. Mani mati īsti nav taukaini, tie vairāk velk uz "normālu" matu pusi, bet es tomēr nolēmu izmēģināt šo. Pēc izskata tas nav tik ļoti simpātisks kā neptūns, kā arī tam nav tik ļoti spēcīga un izteikta smarža kā neptūnam, teikšu godīgi, manuprāt, tas gandrīz vispār nesmaržo. Attīra tas tik pat labi kā neptūns un šajā ziņā es nekādu atšķirību nejutu.
Kurš tad ir uzvarētājs?
*Bungu rīboņa*
Neptūns jeb seanik!
Kāpēc?
Man patīk, ka tas jauki smaržo, atšķirībā no kadiķa, kas vispār nesmaržo, kā arī izskats neptūnam ir daudz "jautrāks", taču attīrīšanas ziņā abi šampūni ir vienādi. :)

4 komentāri:

  1. stulbs jautājums, bet cik bieži tu mazgā matus? ;D izskatās, ka diezgan ilgi tāds kalpo.
    pārdevēja jau teica, ka pietiek ļoti ilgam laikam, bet vai tā ir taisnība, ka var aizvietot pat 3 pudeles šampūna? ;D man nekad nav bijis cietais lush šampūns, ir tikai trichomania, bet tas tērējas samērā ātri. doma pamēģināt kādu no šiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. matus mazgāju 2-3 reizes nedēļā. :D jā, šie cietie šampūni tiešām der ļoti ilgam laikam. man pietika 3 mēnešiem. :)

      Dzēst
  2. Kur var nopirkt šādus brīnumus? o.O

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lush veikalos - Alfā, Dominā, u.c. :)
      x Sofija

      Dzēst