pirmdiena, 2013. gada 20. maijs

TONYMOLY Appletox peeling cream

Sveiki!
Pastāstīšu jums par vienu no nesen pirktajām lietiņām un manu pašreizējo apsēstību. Ja godīgi, tad sākumā neko īpašu no šī produkta negaidīju un domāju, ka tas būs mans kārtējais "aīī labāk būtu nopirkusi kaut ko citu" pirkums, taču izrādījās pavisam savādāk...

Nevaru, protams, nepieminēt brīnumaino un oriģinālo Tonymoly iepakojumu. Nesaprotu, kur viņiem rodas tādas idejas? Vienīgais mīnuss, ko saskatu šim iepakojumam, ka tas nav īpaši sanitārs, ja tam komplektā nāktu lāpstiņa jeb spatchula, tad viss būtu oki-doki. Šis, starp citu, ir viens no pirktākajiem Tonymoly produktiem, taču tas noteikti nav tikai iepakojuma dēļ, bet arī paša krēma jeb tā no kā šis ābols sastāv dēļ.
Ābols sastāv no 80g ne īpaši biezas konsistences balta krēma. Tam piemīt pavisam vāja svaigu ābolu smarža, taču tā nav tā tipiski sintētiskā (pēc fairy smaržojošā) ābolu smarža, krēms tiešām smaržo pēc īstiem āboliem. Pa spīti tam , ka tas skaitās pīlinga krēms, tas ir ļooooti maigs un to droši var lietot katru dienu.
(Lai palielinātu attēlu, kliko tam virsū)
Es parasti daru tā - nomazgāju seju ar savu parasto sejas tīrīšanas gēlu, nosusinu seju ar dvieli un tad uz sausas sejas uzklāju šo krēmu, viegli iemasēju to, pēc pāris minūtēm noskaloju. Es īsti nezinu kas, bet kaut kas, noteikti ir noticis ar manu ādu (protams, labā ziņā). Man ļoti patīk tā sajūta pēc krēma lietošanas, āda kļūst maiga un gluda, kā arī nākošais krēms, ko lieku uz ādu ātrāk iesūcas. Arī melnie punktiņi, man šķiet, ir kļuvuši mazāki. Protams, nekas drastisks nav noticis, ko es pilnīgi noteikti arī negaidīju, bet, manuprāt, šis krēms ir jauks papildinājums manas sejas kopšanas rutīnai.
Šis produkts noteikti būs manā maija favorītu sarakstā. 
Ā, ja kādam ir vēlme iegādāties Tonymoly pīlinga krēmu, tad kliko šeit.

4 komentāri:

  1. Par šo esmu lasījusi kaudzēm lielisku atsauksmju, arī gribu pamēģināt, nav pieredzes par ebay, bet Tu saki, ka šim pārdevējam varu uzticēties, jā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, droši. šis ir mans 3 pirkums. piegādā apmēram 2 nedēļu laikā. ;)

      Dzēst
    2. Paldies, būs man jāsaņemas apgūt šo vietni! :)

      Dzēst
  2. Es arī nesen saņēmu šo pīlingu. Jautrs dizains ir pirmais,kas man patīk. Par kopjošo ietekmi pagaidām ar novērojumiem nevaru dalīties. Katrā ziņā kaut kas interesants.

    AtbildētDzēst