svētdiena, 2013. gada 21. jūlijs

Kas ir manā ceļojuma makeup un higiēnas somiņā?

Čau!
Tā kā pavisam drīz dodos ceļojumā, nolēmu, ka būtu interesanti uztaisīt rakstu par to, ko ņemšu līdzi. Tātad ņemšu 2 kosmētiskās somiņas - tajā zilajā ar rozā pantērām ir mani higiēnas piederumi, bet kosmētikas somiņā ar rozītēm mana kosmētika. Starp citu, ja kāda no jums ir bijusi Spānijā vai arī tajā Eiropas pusē, kā tur ir ar kosmētiku? Ir kaut īpašs, ko man vajadzētu iegādāties? Viņiem ir tādi veikali kā Drogas? :D 

 Makeup somiņa.

...jeb visi mani makeup MEGA favorīti vienuviet. 
1. Otiņas un skropstu atliecējs - kā gan bez šiem brīnumiem. 
2. SKIN79 BB krēms - vēl joprojām mans mīļākais BB krēms, taču drīzumā būs atsauksme par vēl vienu korejiešu BB krēmu, tas ir tik pat labs, ja ne pat labāks. :) Šeit.
3. Essence fix&matte caurspīdīgais pūderis - mans mega favorīts, kuru noteikti pirkšu atkārtoti. Viegls pūderis, kas lieliski tiek galā ar spīdumu un domāju, ka Spānijā tas būs īpaši aktuāli! :D
4. Essence marble mania vaigu sārtums - orfgkjjg dievinu šo sārtumu!! Ik pa laikam lietoju citus, bet visu laiku atgriežos pie šī. Taču vienīgā problēma ir tā, ka nesen es to riktīgi nometu pret grīdu un tagad tur ir palicis pavisam maz produkta. Meeh...
5. Etude House lūpu tinte - noturīga un to vispār nejūt uz lūpām, tāpēc tā ir īpaši aktuāla vasarā. Šeit.
6. L'oreal Volume Million lashes - šī patiesībā man patīk nedaudz mazāk nekā L'oreal 24h Volume Collagen tuša, jo tā kaut kā mēdz salipināt skropstas, bet tik un tā L'oreal tušas ir manas vismīļākās. 
7. Tonymoly petite bunny gloss bar - vēl viens perfekts produkts vasarai un karstam laikam - smuks, viegls, smaržīgs un garšīgs... :D Šiet.
8. Tonymoly cat chu wink - nujanuja, kā tad nu es bez savas mīļākās lūpukrāsas.
9. L'oreal Carrese lūpu krāsa - vēl viena mana mīļākā lūpu krāsa, it īpaši vasarā. Šeit.
10. Etude House Chocolate smudge liner - oooh dievinu šo laineri!! Tas ir tik universāls un perfekts lietošainai ikdienā. Manuprāt, katrai meitenei ir jāiegādājās sev brūns laineris, jo tas izskatās ļoti dabīgi, bet lieliski akcentē acis. Šeit.

Higiēnas somiņa.
1. Escada Cherry in the air smaržas - tā ir mana atkarība un mīlestība uz visu mūžu! :D
2. Garnier dezodorants - kā tad bez tā!
3. Dzintars lūpu balzāms - klasika. Laikam, mans mīļākais lūpu balzāms.
4. Bioderma sensibio micerālais ūdens - pārlēju to mazākā burciņā, jo tas aizņem mazāk vietas un nav tik smags. Taču bez pašas Biodermas es vairs nu nekādīgi nevaru iztikt. Lietoju to no rīta un noņēmu kosmētiku ar to.
5. Pantene Aqua light kondicionieris - tāpat kā ar Biodermu, pārlēju to mazākā burciņā. Vēl joprojām mans mīļākais kondicionieris, padara matus ļoti gludus.
6. Iwostin mitrinošais krēms - mans mīļākais mitrinošais krēms. Viegls un mitrinošs, viss ko man vajag!
7. Iwostin attīrošais gēls - labs attīrošs gēls. Sākumā tas ļoti patika, tagad jau sāk apnikt, nekas īpašs. 
8. Etude House One Shot acu kosmētikas noņēmējs - divfāžu acu kosmētikas noņēmējs, patīk.
9. Lush cietais šampūns (jumping juniper jeb kadiķis) - es vairs, laikam, nekad neatgriezīšos pie šķidrajiem šampūniem. Šeit.
10. Duac gēls - ja nu kaut kādu pumpa uzmetās. Šeit.:)
11. Schwarzkopf serums matiem - pašlaik mans mīļākais matu serums.
12. Etude House Collagen Moistufull emulsija - tas ir neliels testerītis. Man patīk to lietot pēc kosmētikas noņemšanas, lai vēl papildus mitrinātu ādu.
13. Etude House Collagen Moistfull acu krēms - arī testerītis. Patīk, kaut gan nekādu īpašu atšķīrību no tā vai es to lietoju vai nē es neredzu.
14. Bioderma Photoderm Matt SPF 30 - neliels saules aizsargkrēma testerītis. Patīk, jo forši smaržo un matē sejas ādu,  apsveru domu nopirkt arī pilno produktu.

9 komentāri:

  1. Paldies..man tieši pašai arī jāsāk vākt mantas braucienam ;)

    AtbildētDzēst
  2. Es Spānijā labu stērķīti nodzīvoju. Un kas paradoksāli, tādā lielā valstī nav kārtīgas Drugstore ķēdes. Ir gan it kā Shlecker veikali, bet tos nemaz nevar salīdzināt ar Vācijas variantu, jo piedāvājums nekāds, īpaši make- up.
    Ko var ieteikt - noteikti aizej uz KIKO -http://www.kikocosmetics.es/ Laba kosmētika, zemas cenas, īpaši atlaižu laikā.
    apskati kosmētikas sadaļu, tur arī mēdz būt šis tas interesants, īpaši labas ir viņu otas, tās tiek ražotas labā spāņu otu ražotnē. http://goo.gl/U5BU0
    Selektīvā kosmētika, MAC - El Corte Ingles lielveikalos.
    Catrice, Essence un Sleek atrodami Beautik veikalos.
    Flormar ir mazi veikaliņi šur tur.
    Uz kuru vietu brauc?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. wow liels paldies par ļoti noderīgu informāciju!!!!! ;)

      Dzēst
  3. Kaut kur pazuda teikuma sākums - otas meklē Mercadona veikalos.

    AtbildētDzēst
  4. Vēl atcerējos, H&M mēdz būt interesantas nagu lakas, piemēram, nopirku tādu hologrāfisko virskārtu, kas jebkuru laku padara tādu.

    AtbildētDzēst
  5. Ā - un sauļošanā krēmu noteikti vajag daudz vairāk!

    AtbildētDzēst
  6. stāsti, kas ar to BB krēmu?:) es redzēju ebay. bet nobijos no viņa. :/ kāds ir? labs? :) kādas tam ir īpašības? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. BB krēms ir ļoooti labs, manuprāt, tieši šis konkrētais ir vispopulārākais korejiešu BB. te es rakstīju atsauksmi par to:
      http://goo.gl/s3sYsE

      Dzēst