trešdiena, 2013. gada 11. septembris

Catrice Ultimate Shine lipstick

Hi!
Tā kā dažiem no Catrice produktiem bija atlaides un es ļoti, ļoti sen vēlējos iegādāties kādu no Catrice lūpu produktiem, tad šis bija īstais laiks izmēģināt kādu no tik ļoti slavinātajām Catrice Ultimate Shine lūpu krāsām.
Since Catrice is having sales on some of the products, it was a perfect time to try one of the popular Catrice Ultimate Shine lipsticks.

Es iegādājos toni - 220 Mrs. Brightside. Es ievēroju, ka Catrice produktiem ir ļoti oriģināli nosaukumi, tik forši! Man ļoti patīk šis iepakojums - vienkāršs un minimālistisks, kā arī tas nav no plastmasas.
I got lipstick in shade 220 - Mrs. Brightside. I noticed that Catrice have very cute and original product names, that's cool! :) I really like packaging of this product it's very simple, but nice and sleek.
Tas ir ļoti maigs, ikdienas tonis. Man patīk, ka tā ir ļoti mitrinoša un to ir ļoti patīkami un viegli uzklāt uz lūpām, jo tā gluži vai kūst kā sviests. Tā ir vieglas konsistences un lūpu krāsa nedaudz iekrāso lūpas kā lip tint, kas, manuprāt, ir ļoti laba lieta, jo tas paildzina lūpu krāsas noturību uz lūpām. Kā arī šī lūpu krāsa noteikti apstiprina nosaukumā teikto - ultimate shine, tā ir ļoti spīdīga (glossy), gluži kā lūpu spīdums. 

It's very girly, every day shade. I really like that it's very moisturizing and it's very nice and easy to apply, because it's literally melts like butter on your lips. It's very light consistency and lipstick kind of tints your lips a little bit, in my opinion it's a good thing, because it makes color much more long lasting. Also this lipstick truly does what it's saying in lipstick name - ultimate shine, because it's super glossy, just like lip gloss.
Color swatch!

6 komentāri:

  1. Ļoti smuka krāsiņa :)
    Man ir lūpu krās no Holivudas kolekcijas, tonis Red Butler, ideāls tumši sarkanais tonis, ideāls rudenim :)

    http://monasdzivessikumi.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, mans tāds prieks, ka beidzot var izvilkt visos tumšos toņus. :D

      Dzēst
  2. Ahhh the lipstick look absolutely gorgeous! I'm a huge fan of glossy lipsticks (I really don't like matte ones). *u* Thanks for the review! <333

    Junniku blog [Click!]
    - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oh also really don't like matte ones, they just doesn't look good on me. :/
      I really like your blog, been following for it for a while now! ;D

      Dzēst
  3. Jā, man patīk Shine sērija! :) Un šis tonis arī skaists, jāiet medībās! :)

    AtbildētDzēst