svētdiena, 2013. gada 8. septembris

Tukšinieki #4

Sveiki!
Jau ceturtie tukšinieki! Yay! Atkal esmu sakrājusi vismaz divpadsmit iztukšotus produktus par kuriem ir laiks parunāt un visbeidzot izmest miskastē! :D
1. Nivea powerfruit relax dušas želeja - patika, nezinu cik nu ļoti viņa mani relaksēja, bet smarža bija ļoti patīkama, kas bija jūtama arī pēc dušas. Vēl es biju patīkami pārsteigta, ka šī dušas želeja padarīja manu ādu ļoti maigu. Pirkšu vēl, tikai pēc kāda laiciņa, jo cenšos pamainīt dušas želejas, lai neapniktu smarža.
2. Pantene Aqua light balzāms matiem - šis vēl ir vecais iepakojums. :D Sākuma patika, tad nepatika, tad atkal patika... Šis matu balzāms/kondicionieris mētājās manā vannasistabā veselu mūžību, bet beidzot esmu to piebeigusi. Beigās tomēr sapratu, ka man tas patika, padarīja matus gludus un viegli ķemmējumus. Iespējams iegādāšos vēlreiz, kad iztukšošu savus kondicionieri krājumus.
3. Tonymoly egg pore blackhead out oil gel - tas ir ļotiļoti maigs skrubis, ko var izmantot ikdienā. Sākumā man tas it kā patika, taču vēlāk man kaut kā apnika to lietot un es par to aizmirsu, kad atkal vēlējos atsākt to lietot, gēls bija palicis par kaut kādu dīvainas konsistences recekli. :D Fuiii! Nekad vairs nepirkšu! Šeit ir mana atsauksme.
4. Lady caramel depilācijas krēms.
5. Camomile depilācijas krēms - patika tik pat ļoti kā lady caramel, tikai šajā ir vēl vairāk produkta par to pašu cenu.
6. Essence caurspīdīgais birstošais pūderis - mans vismīļākais pūderis! Viegls un matējošs, tieši tas, kas man vajadzīgs. Sākumā man nepatika iepakojums, jo viss bira ārā, bet vēlāk piešāvos un viss bija ok.
7. Etude House one shot clean acu kosmētikas noņēmējs - mans pirmais divfāču acu kosmētikas noņēmējs. Patika, bet šo konkrēto nepirkšu, jo pie mums ir arī daudz labākas alternatīvas, piemēram, no L'oreal, Nivea vai Garnier. 
8. Paloma nail expert bāze un virskārta nagiem - sākumā patika, taču vēlāk atradu daudz labāku un lētāku bāzi nagiem no Essence.
9. Essence nagu laka (9 - sweet as candy) - foršs, maigs, meitenīgs tonītis, ko liku kā krāsas bāzi zem dažām nagu lakām. 
10. Essence studio nails 24/7 bāze nagiem - ļoti laba nagu laku bāze par pieņemamu cenu un par tik abu kvalitāti. Nesen nopirku otro pudelīti!
11. L'oreal Volume million lashes skropstu tuša - ir laba, bet man patīk collagen 24h versija labāk. Lai arī šī gumijotiņa man patika, es tomēr palieku uzticīga negumiju birstītēm.
12. Imex krēms pret pumpām - recepšu zāles. Nezinu vai bija kāda jēga no tām, bet dažreiz lietoju tās uz sāpīgajām pumpām. Metu ārā gandrīz iztukšotu, jo beidzies derīguma termiņš. Šeit.

2 komentāri:

  1. Pamēģini izdauzīt tā tonymoly iepakojuma augšējo daļu, tur jābūt sēkla xD [ja vēl neizmeti]

    AtbildētDzēst