svētdiena, 2014. gada 15. jūnijs

Viegls, ikdienas acu makeup iesācējiem

Hei!
Manuprāt, visgrūtāk apgūt ir tieši acu makeup tādēļ par spīti tam, ka kosmētiku lietoju jau diezgan sen, es joprojām uzskatu sevi par iesācēju šajā ziņā, jo ar laineriem un acu ēnām man bija visgrūtāk sadraudzēties. :D Tad nu te nu būs divi no maniem iemīļotākajiem, fiksajiem, ikdienas acu meikapiem.

Ļoooti viegls acu makeup, ko manuprāt, var izveidot ikviens. Izmantoju Essence acu ēnu paletīti (07 - to die for), kas sastāv no četriem neitrāliem, ikdienā lietojamiem acu ēnu tonīšiem. Pār visu plakstiņu klāju miesas krāsas toni, bet acs ārējā kaktiņā izmantoju tumšāko tonīti, iekšējā kaktiņā gaišāko, izgaismojošo toni. 
Šis, manuprāt, ir vairāk piemērots vasaras laikam, kad kļūst karstāk un acu ēnas negribēs turēties uz plakstiņiem. Es izmantoju Tonymoly backstage gēla laineri brūnā krāsā, kas izskatās daudz piezemētāk un ne tik kliedzoši kā melns laineris. Acs kaktiņā uzliku nedaudz gaišu acu ēnu, lai padarītu acis nedaudz gaišākas un lielākas. Āzijā šo makeup look sauc par "puppy eyes", kas it kā padara acis piemīlīgākas, nekā piemēram "cat eyes".
Kosmētika, ko izmantoju.
Tas arī viss, cerams, ka jums šis raksts patika un bija noderīgs, jo parasti šada tipa tutorial tipa rakstus neveidoju, jo īsti vēl nēesmu pārliecināta savos makeup spēkos. :D Beidzot uz pavisam pozitīvas un piemīlīgas nots - mans kaķis, kuram acīmredzot arī iepatikusies mana pašreizējā lasāmviela:

4 komentāri:

  1. Šie ir pavisam viegli veidi kā iezīmēt acis, bet iesaku, gan ēnas locijuma vietā izpludināt, lai pāreja nav redzama, gan zīmulīti gar skropstām papludināt. Nobeigums būs skaistāks un profesionālāks :)

    AtbildētDzēst
  2. Patīk tava acu forma :)

    AtbildētDzēst