otrdiena, 2015. gada 31. marts

Tukšinieki #15

Čau!
Jau piecpadsmitais tukšinieku raksts ar veseliem piecpadsmit tukšiem iepakojumiem. Ir laiks apkopojuma rakstam un atsauksmēm par iztukšotajiem produktiem.
1. Batiste medium&brunette sausais šampūns - superr! Dievinu šo sauso šampūnu, šis ir daudz labāks par klasisko, jo neatstāj baltas paliekas.
2. Garnier Essentials losjons kosmētikas noņemšanai - esmu jau izlietojusi vairākus iepakojums, patīk pirkšu atkārtoti. Nivea un L'oreal veido līdzīgus, bet Garnier ir pats labākais - tas nekož acīs un cenas ziņā ir izdevīgāks.
3. Bioderma Sensibio H20 - kārtējais tukšais iepakojums!! Nav komentāru!
4. Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Oil elixir - lēts, bet iedarbīgs, ik pa laikam nopērku, kad īsti nezinu kādu kondicionieri/matu masku vēlos, šis nekad nepievils.
5. Tonymoly petite bunny gloss bar - iepakojums ir vienkārši neaprakstāmi piemīlīgs. Mitrinošs, skaists, dabīgs tonis + superīgais iepakojums, noteikti iesaku citiem!! Ļoti veca atsauksme šeit.
7. Innisfree Smart Super Moisture tonālais krēms - nepatika, lietoju tikai pāris reizes. Šausmīgi eļļains, tonis ļoti dzeltens, akcentē sausos pleķīšus un pazūd kādu 3h laikā. Atsauksme šeit.
8. Maybelline Colossal  Go extreme volume skropstu tuša - ir ok, nekas īpašs, atkārto nepirkšu. Īpaši neizcēlās starp citām tušām, ko esmu mēģinājusi.
9. Essence all about matt caurspīdīgais pūderis - lietoju tikai caurspīdīgos pūderus, šis ir vislētākais variants, ir ok. Principā visi caurspīdīgie pūderi, ko esmu mēģinājusi īpaši daudz neatšķiras, tāpēc pagaidām palieku pie šī.
10. Garnier Intensive 7 days roku krēms ar šī sviestu - mīļākais roku krēms, esmu iztērējusi neskaitāmus iepakojumus.
11. Mizon snail repair acu krēms - meh, nekas īpašs, it kā mitrina, taču tas arī viss. Tam beidzies derīguma termiņš, tāpēc metu ārā.
12. Essence studio nails all in one nagu lakas bāze - patika, labi aizsargāja un mitrināja nagus, tikai paspēju iztērēt tikai līdz pusei, jo tā sabiezēja.
13. Avene Hydrance rich krēms - sākumā biju sajūsmā, taču vēlāk vēlreiz pārliecinājos, ka krēmi ar minerāleļļu man galīgi neder, tikai nosprosto poras un nekādas dziļas mitrināšanas.
14. Lanvin Eclat D'arpege - pagaidām manas absolūti mīļākās smaržas, parasti man pilnīgi pietiek ar 30ml, bet šīs es noteikti vēlētos nopirkt atkārtoti. Tās ir tīras, maigas un elegantas smaržas, nav pārāk uzmācīgas.
15. Signal White Now zobu pasta - absolūti mīļākā balinošā zobu pasta, noteikti atkārtots pirkums!!! Šeit ir atsauksme.

8 komentāri:

  1. Ar piebeigtām pudelītēm :)
    Avenes krēmā ir minerāleļļa? Un kā izpaudās aizsprostotās poras? Pumpas metās? Tieši šo krēmu esmu noskatījusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Avenes rich krēmā ir minerāleļļa, bet light versijā it kā nav. :) Ievēroju, ka parādījās daudz melno punktiņu. :/

      Dzēst
  2. Es nemaz nebiju iedomājusies paskatīties Avenei sastāvu! Pati lietoju šo krēmu un pagaidām ļoti patīk.

    Lanvin smaržas man arī ļoti patīk, šīs ir super :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pamanīju, ka tur ir minerāleļļa, kad jau nopirku un atnesu mājā, biju ļoti vīlusies, jo parasti es allaž pārbaudu produktu sastāvu pirms pērku.

      Dzēst
  3. Daudz gan tukšo pudelīšu. :) Man parasti, tā kā akmens no sirds noveļas - jo ir taču vieta jaunām lietām. :)
    Man arī vajag Tonymoly petite bunny gloss bar - sooo cute

    sskaistumadeva.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāa, man arī prieks, ka man tik raiti tukšojās plaukti, jo lai gan cenšos nepirkt neko lieku, pēdējā laikā ievēroju, ka man arī sakrājušies visādi krājumi. :D
      korejiešu kosmētika dizaina ziņā ir nepārspējama!

      Dzēst
  4. Runā, ka toties Batiste brunetēm atstāj foršus melnus nagus, tā ir? Nevaru saprast, vai man to vajag? Pēc tā kauna ar melno mēteli, es nezinu, man morālā trauma! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, dažreiz tas mēdz atstāt nedaudz brūno krāsu uz pirkstiem, taču to var viegli nomazgāt. ;) draudzene stāstīja, ka viņa vienreiz netīšām sev iepūta ausī un staigāja ar melnu ausi. :D

      Dzēst