piektdiena, 2015. gada 12. jūnijs

Tukšinieki #17

Čau!
Ir pagājis knapi mēnesis, taču esmu sakrājusi vēl vienu tukšinieku bariņu, kuri ir burtiski pārpildījuši manu tukšinieku kastīti, tāpēc beidzot ir laiks to atbrīvot!

1. Schwarzkopf Got2b Ming Blowing matu laka - matu lakas izmantoju ļoti maz un nēesmu īpaši izvēlīga ar tām, bet šī man ļoti patika, ātri žūst, neatsāj to šausmīgo matu laka spīdumu, nesaķepina matus un izskatās dabīga, kā arī patīkami smaržo.
2. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick šampūns - ļooooti patika, ārkārtīgi maigs, bet lieliski attīra, mitrina un nogludina matus. Pietam ievēroju, ka mani mati mazāk taukojās un ilgāk palika tīri, vismaz kādas 3 dienas. Super! Lielisks produkts!
3. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick matu maska - tik pat lieliska, cik šampūns! Mitrina, nogludina matus, bet nepadara tos smagus un pliekanus.
4. Bic Soleil Lady skūšanās putas - patika, lieliski smaržoja un putoja, kaut gan diez vai pirkšu atkārtoti, jo skūšanās putas man šķiet bezjēdzīgas.
5. Sebamed Clear Face antibakteriālas sejas mazgāšanas putas - it kā pirmās nedēļas bija ok, bet pēc tam sāka šausmīgi sausināt seju. Nepirkšu atkārtoti, sapratu, ka nēesmu sejas mazgāšanas putu fane. Atsauksme.
6. L'oreal Ideal Soft pieniņš - izmantoju, lai notīrītu acu kosmētiku, šīs man nepatika, jo tā sastāvā bija minerāleļļa, kas šausmīgi koda acīs. Labākas alternatīvas ir no Garnier un Nivea.
7. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle šampūns - patika, smaržo ļoti patīkami, ne pārāk saldi, lieliski attīra, mitrina un nogludina matus, bet nepadara tos taukainus.
8. Fekkai PrX Reparatives Intense Fortifying matu maska - nepatika smarža, pārāk salda un uzbāzīga, kas palika matos līdz pat nākamai mazgāšanas reizei, taču kā atjaunojoša maska tā darbojas lieliski, nogludina un mitrina matus, tie izskatījās daudz veselīgāki.
9. L'oreal Sublime Body ķermeņa krēms - ahhhh, pilnīga absēstība, dievinu!!!!!! Tik lieliski smaržo, mitrina un ātri iesūcas ādā. Tikai diemžēl vairs nekur nevaru atrast šo produktu... :/ Neziniet, kuros veikalos to vēl var nopirkt?
10. Maybelline Browdrama uzacu tuša (medium brown) - ļoti patika, jau lietoju otro tūbiņu! Domāju, ka šis varētu labāk derēt tām, kam ir dabīgi biezākas un tumšākas uzacis, kuras nevajag īpaši iekrāsot, bet tikai nostiprināt.
11. Blistex Medplus lūpu krēms - kopš sāku lietot Blistex lūpu balzāmus, manas lūpas nekad vairs nav sausas. Šeit vari izlasīt par maniem mīļākajiem lūpu balzāmiem un atsauksmi par Blistex .
12. Benefit Hello Flawless Oxygen Wow tonālais - nepatika, grūti izsmērēt, tas izcēla sausos pleķīšus un tonis man īsti nederēja.
13. Catrice Ultimate Shine lūpu krāsa (220 - Mrs. Brightside) - ilgu laiku bija viena no manām mīļākajām lūpu krāsām, lielisks, dabīgs rozā tonis, tā ir mitrinoša, neizceļ sausos pleķīšus. Šeit ir mana atsauksme.
14. Maybelline Colorama nagu laka (427) - viena no manām mīļākajām nagu lakām šobrīd, lielisks tonis pavasarim/vasarai, laba noturība. Te vari apskatīt, kā tā izskatās uz nagiem.

6 komentāri:

  1. I love the BIC shaving cream have been using it for awhile now

    CANDICE | BEAUTY CANDY LOVES

    AtbildētDzēst
  2. Daudz foršu tukšinieku :) Man BC līnija ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man arī patika, noteikti vēlos izmēģināt vēl kaut ko! :)

      Dzēst
  3. BC Moisture Kick šampūnu pasūtīju jau lielajā iepakojumā, jo dikti patīk :)
    Schwarzkoft Go2Be matu laka arī patīk, dažkārt kad ikdienā mati pa traku pūkojas, labi savalda, bet nesaķepina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Schwarzkopf taisa tiešām labus produktus matiem! :)

      Dzēst